Workshop i udendørs fotografering

3.995,00DKK

Åben for tilmelding nu!

På dette kursus og workshop, får du både undervisning ved fysisk fremmøde og online optaget undervisning. Denne kombination er til dig, som lære bedst med kroppen, men som stadig kan følge den digitale undervisning. På kurset lære du alt du skal vide, for at bruge naturen som kulisse til dine fotografier.

Du følger mit online kursus, og kommer med på vores live webinar. Her svares på spørgsmål til undervisningen, gives feedback og så laver jeg en efterbehandling, af 1 til 2 kursist billeder pr webinar. Eller af nogle af mine egne.

Du får lektier/opgaver, som du kan lave i det tempo der passer dig. Sådan at du kan arbejde med den teori du lære i kurset. Jeg kan lære dig teorien online, og denne arbejder vi så med på den fysiske workshop.

Den 8. februar afholdes et gratis webinar, hvor jeg fortæller om dette forløb og workshop. Jeg vil også svare på spørgsmål og lave en billedkritik og redigere et billede i Photoshop. Du tilmelder dig her!

Modul – Den fysiske workshop:

På workshoppen skal du igennem teorien i praksis. Du får undervisning imens du selv skal fotografere, så du bliver guidet og kan stille spørgsmål. Vi laver både det enkle portræt med fokus på lys og det avanceret sammensatte billede med fokus på historien.
Efter den fysiske workshop, vil der være et live webinar (inde for 2 til 4 uger efter) hvor der gives kritik på efterbehandling samt opfølgning.

Modul 1 – Det grundlæggende

Her kommer vi omkring hvordan du planlægger og finder lyset på forskellige lokationer. Samt planlægger i forhold til vind og vejr. Jeg lære dig om udstyr og hvad du skal have og hvad der er rart at have. Du får lektier, sådan at du kan lære dit kamera at kende. (spejlrefleks eller spejlløst “spejlrefleks” kamera + objektiv)
Du lære hvad ISO, blænde og lukkehastigheden betyder for billedet.

Modul 2 – Blænde, lukkertid og ISO

Få styr på forskellem imellem blænde F2.8 og F22 – hvad lukkertiden betyder og ISOen

Modul 3 – Den iscenesatte leg, fotograferingen der skal fortælle hen historie

I dette modul lære du om teknikken at sammensætte et billede af flere billeder. At sammensætte et billede er det sværeste i dette kursus. Derfor får du denne undervisning først. Så du ved hvor du kan arbejde dig imod, samt får en forståelse for de kreative tanker jeg arbejder ud fra.
Du får lektier, som du kan lave. De starter med enkle lette opgaver, så du lære teknikken i små step.

Modul 4 – Efterårs thema

Har redigere vi billeder fra efteråret. Der ligges op til fri leg og få afprøvet forskellige effekter.

Modul 5 – Det enkle portræt

Det enkle portræt udendørs. Her lære du om forskellige lys forhold i forhold til portrætter og lokation.
Du får lektier, som du kan løse for at lære teorien i praksis.

Modul 6 – Efterbehandling

Alt det praktiske omkring at få billederne fra kameraet til computeren. Hvordan du bruger Lightroom til den første efterbehandling og udvælgelse. Du får også undervisning i Photoshop hvor der efterbehandlet forår, sommer, efterår og vinter billeder. Der er videoer omkring at bytte ansigter ud, så man kan samle et gruppebillede hvor alle kigger i kameraet. Samt hvordan man udskifter en himmel.

Modul 7 –  Hold 2021s Live webinar (optages til genkig):

På de live webinar kan der stilles spørgsmål til undervisningen og du kan få feedback på et billede. Du kan også sende et af dine billeder ind og se hvordan jeg vil efterbehandle billedet. Jeg optager webinaret så det kan genses. Hvis ingen kursister kan være med live, optages svar på spørgsmål, feedback og efterbehandling af kursist billede.
Dagsordnen på webinaret:

  • Spørgsmål til undervisningen. Spørgsmål kan stilles forud, under modulet Live webinar.
  • Feedback på maks 5 billeder. 1 pr kursist. Er der indsendt mere end 5, vælger jeg tilfældigt. De resterende vil få en optaget feedback tilsendt.
  • Efterbehandling af 1 til 2 kursist billeder.

Datoer for webinar:

Forår:
26. april kl 19:30 til 21:00

Sommer:
28. juni kl 19:30 til 21:00

Efterår:
11. oktober kl 19:30 til 21:00

Vinter:
10. januar 2022 kl 19:30 til 21:00

Modul 8 – Optaget webinar

Her får du adgang til alle de tidligere optaget webinar. Samt alle de webinar der afholdes  gratis i løbet af 2021.

Tilmelding lukker 1. marts 2021

Bonus ved tilmelding før 1. marts!

Photoshop for begynder – fra 2020 værdi 599kr
Adgang til alle nye undervisnings videoer (udendørs/portræt/Photoshop) der frigives i 2021

Vælg workshop dato her under:

Ryd

Hvordan ønsker du at betale? * 

Jeg tilbyder at opdele betalingen over 3 eller 6 afdrag. Vælger du dette får du først adgang til den digitale undervisning, når den 1. faktura er betalt.
Betales efterfølgende faktura ikke til tiden pålægges et rykkergebyr på 100kr

Husk at vælge betaling via bankoverførsel/mobilepay ved kassen hvis du ønsker at opdele betalingen.

Del på facebook
Del på email