Ulvemor - En til En forløb

3.500,00DKK

Samtaleforløb

Forløbet er for dig der har haft en dårlig oplevelse eller som har oplevet et trauma i forbindelse med graviditet, fødsel eller barselsperiode. Alt fra at blive forladt af barnefaren, til kritisk livstruende traume kan være baggrunden for at købe et samtaleforløb, om oplevelsen ligger 14 dage, 2 eller 10 år tilbage.  Det er udelukkende dig der vurdere, hvorvidt du har behov for at få din oplevelse talt igennem med at andet menneske.

Det jeg tilbyder er et doula forløb, hvor jeg lytter, støtter, vejleder eller giver råd og støtte til at søge yderlige hjælp. Det gør jeg ud fra min egen livserfaring som kvinde og mor og med den viden jeg har fra Livsdoula uddannelsen.

I dette forløb får du en samtalepartner, hvor du ikke skal pakke din oplevelse ind. Uden fordømmelse eller bagatellisering af DINE oplevelse, støttes du i at søge styrken ved at have gennemgået lige netop det du har været igennem. Det sker ikke over natten og processen kræver din tålmodighed. Derfor kan forløbet her strække sig over 6 måneder til 2 år. Vi planlægger dit forløb ud fra din oplevelse.

I forløbet får du:

  • 4 samtaler hvor vi mødes fysisk enten hos dig eller mig. Til første samtale er der afsat 3 timer for at give plads til hele historien. Efterfølgende er der afsat 1½ time pr samtale.
  • 4 korte 15 min opfølgende telefon/skype samtaler ca 14 dage efter de fysiske møder.
  • En uplanlagt samtale a 30 min. Som kan aftales efter behov. Denne kan være på telefon/skype eller ved fysisk møde hos mig.

Hvordan forløbes startes og planlægges:

Før den første samtale har vi haft en indledende telefonsamtale hvor jeg lære dig/jer lidt at kende. Vi planlægger her hvilke datoer de 4 fysiske samtaler skal ligge. Om du ønsker alle alene, eller ønsker at have din partner med ved en, eller flere af disse. Selv om dette er et En til En forløb, så kan det godt være et forældrepar der går igennem forløbet. Far kan også oplevet et traume i forbindelse med fødslen.

Ved den 1. samtale fortæller du din historie. Denne afsluttes med en blid Rabozo massage og svøbning. Rebozoen er kendt i fødeverden til graviditets massage og til at støtte i fødslen m.m.
Rabozoen er langt tørklæde som med vuggende bevægelser kan give en mild og afslappet massage. Uden den fysiske skin mod skin kontakt, man kender fra en traditionel massage. Du har måske lagt mærke til, at når vi trøster et menneske/barn rokker vi fra side til side eller frem og tilbage. Det er instinktivt omsorg for en såret artsfælle. Derfor er Rabozoen men som værktøj til at omfavne dig med omsorg.
Herefter lukkes samtalen af, med en dialog om det følgende forløb.

Få en indledende gratis samtale.
Før du beslutter dig for dette forløb, er du velkommen til ringe for en uforpligtende samtale hvor du kan fortælle lidt om den oplevelse du har med dig. 

Del på facebook
Del på email