Ulvemødre - Kvindecirkel (ansøgning)

0,00DKK

En ny kvindecirkel – hvem kan ansøge

Kvinder og mødre der har oplevet et traume i livet, enten i forbindelse med at blive mor, være datter til en traumatiseret mor eller på anden måde har gennemlevet (eller er på vej igennem) en traumatisk periode i sit liv. Om det er små eller store traumer er ikke så relevant for din ansøgning, jeg vil udvælge mod forskellighed i alder og livssituation. Det er en netværks gruppe hvor formålet er at skabe et støttende fortroligt fællesskab – hvor vi lære at hinandens perspektiver på livets udfordringer.

Jeg har taget inspiration i den gamle tradition hvor kvinder på tværs af alder, uddannelse, politisk og religiøs overbevisning dannede en cirkel. Hvor formålet var at støtte og lære fra hinanden. Måske har du stødt på fænomenet i en karikeret udgave i film og serier. Så jeg vil lige understrege – at det foregår helt nede op jorden og i et rum hvor der er plads den den enkles overbevisning og livsstil.

Vi mødes som udgangspunkt hos mig, i den hemmelige have, et skønt naturområde i min private baghave – vi mødes udendørs ved bål. (adressen kan du se i bunden af siden)
Der er plads til i alt 8 kvinder i cirklen. For at cirklen kan opstartes, skal vi være minimum 3 ud over mig ved opstart.  Der er planlagt 4 fysiske møder over året, så vi mødes en gang i hver årstid. Her udover oprettes der en lukke og hemmelig Facebook gruppe. I fællesskab kan vi aftale hvornår vi skal ses ud over de 4 planlagte dage. Det kan både være fysiske møder og/eller online møder.
Møderne afholdes på privat grund og ikke som en del af min forretning. Det er min måde at give lidt igen. Jeg bruger blot min platform til at fortælle om dette.

De planlagte møder i den hemmelige have:

Forår 2021:
15. april kl 19:00 til 21:30

Sommer 2021:
27. juli kl 19:00 til 21:30

Efterår 2021:
7. september  kl 19:00 til 21:30

Vinter 2022:
18. januar kl 19:00 til 21:30

Der er åben for tilgang løbende. Målet med denne cirkel er, at skabe et netværk der løbende kan tage imod kvinder, støtte og slippe  dem fri igen.

Herunder kan du vælge hvornår du ønsker at starte:

Hvis der kommer mange ansøgninger vil jeg vælge kvinder ud fra alder og livssituationer.

I ansøgningen kan du fortælle :

Din alder:
Har du børn?
Er du barn af en perfekt eller dysfunktionel familie – eller der imellem?
Er du åben eller lukket om dine traumer. At være lukket er okay, vi behøver ikke udpensle for at kunne møde dig med støtte og omsorg.
Er du barn af en forældre med et traume i begasien?
Har du bare brug for et støttende netværk af omsorgsfulde kvinder?
Er du religiøs? I cirklen er der religions frihed og det skal ikke handle om religion. Men vi skal have respekt for den enkles overbevisning.
Har du opbakning fra din nærmeste, eller er du alene?

Spørgsmålene er blot til inspiration til at skrive en ansøgning til denne kvindecirkel.

Ryd

Del på facebook
Del på email