Tidsbestilling udendørs fotografering 2020

Her i dette bookingsystem kan du finde en tid til udendørs fotografering fra 8. juni til 30. november 2020.

Vær opmærksom på, at her er flere tider synlige end der er muligt at bestille. Jeg tager som udgangspunkt kun en udendørs fotografering på en dag. Der skal nemlig være plads til at sætte backup dage i kalenderen. Vi har jo et vejr som kan spænde ben for de udendørs fotograferinger.

Alle tider til forudbestilling i 2020 er solgt

Ønsker du en udendørs fotografering kan du forud bestille til 2021 – dog kun frem til og med 1. juni 2020 hvor der lukkes ned for forudbestilling. Hvis du ønsker en tid til udendørs fotografering, skal du derfor holde øje i min Facebook gruppe eller side. Det vil være her jeg slår mulige tider op. De tider vil blive slået op 1 til 10 dage før selve dagen hvor fotograferingen skal finde sted.

Hvis du har en fotografering tilgode i 2020, så skal du ringe til mig på 26237265 for at aftale en dato. Tiderne er jo kun afsat i et antal sådan at jeg stadig kan være fleksibel i forhold til vejret 🙂

 

Men en lille regnbyge eller en overskyet dag er slet ikke noget der ødelægger en udendørs fotografering. Faktisk kan fri leg i vandpytterne, være nogle af de mest fantastiske billeder. Efter de mere rolige og stillesiddende billeder, er det fedt at få lov at slå sig løs.

Så pak ekstra tøj, til hvis nu vi ender der. Det er også en god ide bare til, hvis det er lidt vådt at sidde på en træstup eller på jorden.

Lokationer:

Jeg har mange fortrukne lokationer i mit område. Jeg vælger lokation efter årstid, vind og vejr samt tidspunkt på dagen. Nogle lokationer kræver den store session. Fx den hvor pigerne gynger i den blomsterdækket skov. Den tur tager 1½-2 timer, og kan kun findes i maj. Hvis I ønsker denne lokation kan I booke tid til 2021. Det kan du gøre her:
Lokationen er også fantastisk i efteråret.

Hvad får jeg for pengene?

  • Fotografens tid, talent og erfaring.
  • Online galleri hvor billederne kan downloades fra, samt der kan tilkøbes printet produkter.
  • Online backup i 3 år.
  • Alle billeder som digital fil. Jeg fravælger kun de ikke brugbare billeder fra. Så som uskarpe eller 100% ens gentagelser. Billederne er redigeret med min standart efterbehandling.
  • 1 sammensat Fine Art billede. Billedet med pigerne her over er et sammensat Fine Art billede.
  • 4 Fine Art redigeret billeder. Alle billeder på hjemmesiden og min Facebook side er Fine Art efterbehandlet/redigeret billeder.

Sådan bestiller du tid!

  1. Vælg hvor lang en session du skal bestille tid til.
  2. Find en dato på kalenderen.
  3. Vælg “Start time” og “End time”. Hvis der ikke kommer et tidspunkt op, så er dagen booket. Vælg så en anden dag.
  4. Udfyld de 4 næste punkter og klik “Book new”Længere nede på siden finder du også en videovejledning.

Mit booking system mangler at blive oversat til dansk. Derfor bruges der engelske ord. Det rettes lige pludselig 🙂

Rabatkode eller gavekort:

Har du en rabatkode/gavekort skal du skrive koden eller gavekort nummeret her, og jeg vil fratrække denne på din faktura.

Offentliggørelse af billeder og ophavsret! * 

Når I køber billeder igennem os, så er de helt private. Fotografen ejer billederne og er beskyttet af dansk lovgivning om ophavsret. De billeder som I køber får I brugsret til. Dvs. at I må printe jeres digitale billeder, og fysiske billeder må I hænge i jeres hjem. Billederne må ikke bruges til reklame.

Vores forretning er afhængig af, at vi fremviser billeder på vores sociale medier. Men vi har ikke automatisk brugsret til billederne. Det gælder ikke kun os, det gælder alle fotografer. Vi skal altså bede om tilladelse til at fremvise billederne vi tager for vores kunder.

Vi vil gerne spørger om vi må fremvise et par af jeres billeder.
Vi har fuld forståelse for, hvis man ikke ønsker dette.

Må vi dele jeres billeder?

Deltag i konkurrence på Facebook * 

På vores Facebook side “Fotograf Fie Vandborg” vil vi afholde en række konkurrencer, hvor vi laver afstemninger om hvilket billede der skal ligge som cover billede på siden. Vinderen altså familie vinder et værdi bevis på 795kr som enten kan fratrækkes en fotografering eller til køb af print.

Afstemningen for hver 10. som tilmælder sig.

Ønsker I at deltage med et af jeres billeder?

Betaling * 

Når du booker en tid I min kalender, skal du betale et ikke refunderbart* depositum på 500kr.

Vær opmærksom på de forskellige betalingsløsninger ved kassen. Mobilepay (manuel overførsel), direkte bankoverførsel, Finansering eller kreditkort. Depositum kan kun betales via Mobilepay (manuel overførsel) og direkte bankoverførsel.

* Du har 14 dages fortrydelsesret fra du har lavet tidsbestillingen.
Skulle I blive syge får I tilbudt en ny tid, hvis der sendes afbud.
Skulle fotograferingen aflyses fra fotografens side tilbagebetales depositummet.

Del på facebook
Del på email