Tidsbestilling i atelieret

From: 200,00DKK

30 min. session i atelieret

  • 15 min. fotografering
  • 15 min. udvælgelse i forlængelse.

Passer til baby månedsfoto, CV foto, skole foto eller enkelt portræt af den gravide mave.

200 kr

60 min. session i atelieret

  • 30 min. fotografering
  • 30 min. udvælgelse i forlængelse.

Passer til baby 6-9 måneder. Søskende eller familie portræt. Fine Art portræt af enkelt person. Fotoserie af graviditet.

400 kr

90 min. session i atelieret

  • 60 min. fotografering
  • 30 min. udvælgelse i forlængelse.

Passer til lille newborn session af baby alene eller sammen med søskende. Søskendefoto inkl. enkelt skole portræt af børne. Familie portræt inkl. søskendefoto. Portrætserie af enkelt person, konfirmation, student, selvforkælelse med professionelle portrætter til job eller privat. Fotoserie af graviditeten.

600 kr

Hvem skal fotograferes?

Offentliggørelse af billeder og ophavsret! * 

Når I køber billeder igennem os, så er de helt private. Fotografen ejer billederne og er beskyttet af dansk lovgivning om ophavsret. De billeder som I køber får I brugsret til. Dvs. at I må printe print filer, dele webfiler og fysiske billeder må I hænge i jeres hjem.

Vores forretning er afhængig af, at vi fremviser billeder på vores sociale medier. Men vi har ikke automatisk brugsret til billederne. Det gælder ikke kun os, det gælder alle fotografer. Vi skal altså bede om tilladelse til at fremvise billederne vi tager for vores kunder.

Vi vil gerne spørger om vi må fremvise 1 til 3 af jeres billeder. Vi har fuld forståelse for, hvis man ikke ønsker dette.

Må vi dele jeres billeder?

Del på facebook
Del på email

Giv eller ønsk et gavekort

Del på facebook
Del på email