Online kursus i udendørs fotografering

2.495,00kr.

[finale_countdown_timer skip_rules="no"]
[finale_counter_bar skip_rules="no"]
[finale_custom_text skip_rules="no"]

Åben for tilmelding!

Til og med 1. marts 2021 kan du købe plads på kurset her.  Herefter lukkes der for tilmelding på det online forløb!
Den 8. februar afholdes et gratis webinar, hvor jeg fortæller om dette online forløb og det fysiske kursus “workshop i udendørs fotografering”. Jeg vil også lave en billedkritik og redigere et billede i Photoshop. Du tilmelder dig her!

På dette online kursus lære du alt du skal vide, for at bruge naturen som kulisse til dine fotografier. Du får ikke bare et online kursus, til hver sæson får du også et live webinar, hvor vi mødes i et det online klasselokale. Her svares på spørgsmål til undervisningen, gives feedback og så laver jeg en efterbehandling, af 1 til 2 kursist billeder pr webinar.

Du får lektier/opgaver, som du kan lave i det tempo der passer dig. Sådan at du kan arbejde med den teori du lære i kurset. Jeg kan lære dig teorien, men den praktiske læring kræver at du fotografere og arbejder med det du lære.

Modul 1 – Det grundlæggende

Her kommer vi omkring hvordan du planlægger og finder lyset på forskellige lokationer. Samt planlægger i forhold til vind og vejr. Jeg lære dig om udstyr og hvad du skal have og hvad der er rart at have. Du får lektier, sådan at du kan lære dit kamera at kende. (spejlrefleks eller spejlløst “spejlrefleks” kamera + objektiv)
Du lære hvad ISO, blænde og lukkehastigheden betyder for billedet.

Modul 2 – Den iscenesatte leg, fotograferingen der skal fortælle hen historie

I dette modul lære du om teknikken at sammensætte et billede af flere billeder. At sammensætte et billede er det sværeste i dette kursus. Derfor får du denne undervisning først. Så du ved hvor du kan arbejde dig imod, samt får en forståelse for de kreative tanker jeg arbejder ud fra.
Du får lektier, som du kan lave. De starter med enkle lette opgaver, så du lære teknikken i små step.

Modul 3 – Det enkle portræt

Det enkle portræt udendørs. Her lære du om forskellige lys forhold i forhold til portrætter og lokation.
Du får lektier, som du kan løse for at lære teorien i praksis.

Modul 4 – Efterbehandling

Alt det praktiske omkring at få billederne fra kameraet til computeren. Hvordan du bruger Lightroom til den første efterbehandling og udvælgelse. Du får også undervisning i Photoshop hvor der efterbehandlet forår, sommer, efterår og vinter billeder. Der er videoer omkring at bytte ansigter ud, så man kan samle et gruppebillede hvor alle kigger i kameraet. Samt hvordan man udskifter en himmel.

Modul 5 – Live webinar:

På de live webinar kan der stilles spørgsmål til undervisningen og du kan få feedback på et billede. Du kan også sende et af dine billeder ind og se hvordan jeg vil efterbehandle billedet. Jeg optager webinaret så det kan genses. Hvis ingen kursister kan være med live, optages svar på spørgsmål, feedback og efterbehandling af kursist billede.
Dagsordnen på webinaret:

  • Spørgsmål til undervisningen. Spørgsmål kan stilles forud, under modulet Live webinar.
  • Feedback på maks 5 billeder. 1 pr kursist. Er der indsendt mere end 5, vælger jeg tilfældigt. De resterende vil få en optaget feedback tilsendt.
  • Efterbehandling af 1 til 2 kursist billeder.

Datoer for webinar:

Forår:
26. april kl 19:30 til 21:00

Sommer:
28. juni kl 19:30 til 21:00

Efterår:
11. oktober kl 19:30 til 21:00

Vinter:
10. januar 2022 kl 19:30 til 21:00

Lukket for tilmelding!

Der er lukket for tilmelding til dette kursus. Når der åbnes igen sender jeg besked ud via min nyhedsmail, Facebook gruppe og side.

Vælg hvordan ønsker du at betale?