Online foredrag

0,00DKK

Foredraget optages og kan ses under den medlemsside du får adgang til, efter købet af biletten her. Hvornår ved jeg ikke præcist, men så snart optagelsen er klar, så deler jeg det på min Facebook side. Hvis du gerne vil have en invitation til et live online foredrag – på en ukendt dato. Du vil få en mail om den rette info. Husk blot at sætte hak i “ønsker at deltale live online”

Nogle af de emner jeg kan fortælle om i denne personlig beretning, kan du læse her under. Selv om der er meget modgang, så vil jeg fortælle om de tanker og overvejelser, der har lagt bag de valg jeg har truffet for at lykkes med mine drømme. Jeg vil dele min sejers gang med dig, for jeg er overbevis om at den gode historie kan løfte og motivere den enkle – eller give god grund til at tro på, et andet menneskes fremtid uanset dets udgangspunkt.

Her kommer listen:

Plejefamilie
Specialklasse – drop out
Mobning
Om at få af vide at man er dum og ikke kan blive til noget
Ordblindhed
At blive mor som 20-årig uden en grundskole viden.
Traumer – ja, et er vel ikke helt nok.
Dannelse før uddannelse
Ind ad dannelse
PTSD og PTV
Viljestyrke
Angst
Succes
Søvnløshed og frygtløshed
Humor
At være mor med PTSD

At være istand til at se det positive og nå sine drømme.

❤️ Om at sige – du/det skal ikke bestemme over mig ❤️

Link til optagelsen

Når du køber “biletten” her, så skal du oprette dig som bruger, sådan at du kan logge ind og finde medlemssiden “Biletten til online foredrag“.

Du er velkommen til at betale en selvvalgt pris

Foredraget koster 0 kr da alle skal have mulighed for at høre min historie. Det er dog muligt at betale en selvvalgt pris for at støtte mig. De penge jeg tjener på foredraget her, er med til at frigive tid til, at jeg kan skrive på min bog “Fortid i nutid, er fremtidens vækst”.

Del på facebook
Del på email