Online foredrag: "At blive ulvemor" 16. marts kl 19:30

49,00DKK

Lad mig fortælle dig baggrunden for ulvemor

Jeg oplevet enhver forældres mareridt, da min datter var 13 dage gammel. I et fodgængerfælt bliver jeg og barnevognen ramt af en bil. Med 50kmt bliver vi påkørt og mirakuløst overlever vi begge. På egen krop har jeg mærket hvordan jeg ikke kunne rejse mig af smerte, og troen på at min datter var død da jeg hverken kunne høre eller se hende. Mærket hvordan en uforklarlig styrke overtog min krop, da jeg hørte hendes paniske skrig. Hvordan smerterne blev overtrumfet af moderinstinktet til at beskytte mit barn og få det hjem i sikkerhed.

I dette foredrag fortæller jeg om den styrke vi som mødre bære i os. Hvordan jeg oplevede at blive styrket, men også svækket af mit traume. Om de udfordringer jeg mødte, da jeg stod med 2 små børn og skulle lære at leve med PTSD.

Denne historie er nok alvorlig, men udfaldet er lykkeligt og jeg fortæller min historie for at give håb, viden og kampgejst til de mange familier som oplever et traume på deres vej.

 

Når du har købt dette foredrag:

Imellem 8. til 15. marts bliver du inviteret til et zoom møde hvor foredraget afholdes den 16. marts kl 19:30.
Det er vigtigt at du er opmærksom på at få skrevet din mail korrekt, da det er denne mail som du inviteres til mødet på.

Det vil være muligt at stille spørgsmål tilsidst i foredraget.

På lager

Del på facebook
Del på email