Newborn session (depositum)

500,00DKK

Denne newborn fotografering foregår i mit nyindrettet newborn studie i mit private hjem, hvor jeg har kontor.
Det er en løsning jeg har valgt at afprøve denne vinter. Fordi det er dyrt at varme 100kvm op til 28 grader i de kolde måneder. Heldigvis kræver de små ikke meget plads.
Jeg bor i det skønneste naturområde, så at have et lille nyfødt studie herhjemme, giver adgang til muligheden for at lave udendørs billeder også.

En newborn fotografering kræver tid og tålmodighed. Der går ofte ret meget tid med at pusle om den lille, amme m.m. For de sover ikke bare og vupti så kan vi ligge baby som vi vil. Det er heller ikke alle opstillinger og stillinger, som alle babyer vil ligge i. Baby tvinges ikke, det er et samarbejde mellem fotografen og baby.

I får:

  • Fotografens tid og talent for at skabe lækre newborn billeder fra baby er 1 til 6 uger.
  • Fotografering i  opsætninger 1 til 2 eller 2 til 4. (giver mellem 10 og 30 billeder at vælge imellem. Du tilkøber de billeder der ønskes, og prisen afhænger af om du ønsker 3 eller alle billeder) Prislisten ligger nede i billederne under “tilføj kurv” knappen.
  • 1-4 forskellige sammensatte Fine Art billeder at vælg imellem (som fx billedet med påfuglefjerene, de pink roser skyerne og hjertekurven herunder)
  • Fremvisningsaftale hvor I vælger hvilke billeder i ønsker at købe. Denne kan ligge i forlængelse af fotograferingen eller en anden dag.

Vælg hvilken måned du har termin i:

Ryd

Fortæl hvornår du har termins dato? * 

Den endelige dato aftales når baby er født. Det gøres ved at give Fie besked inde for 1-3 dage efter fødslen.

Model tilbud – tilladelse til brug af billederne i markedsføring * 

Når I køber billeder igennem os, så er de helt private. Fotografen ejer billederne men har ikke brugsret til dem. Mit arbejde er beskyttet af dansk lovgivning om ophavsret. Det betyder at I kun må bruge billederne til det I har køb dem til (privat brug) og jeg skal have tilladelse til at anvende jeres billeder på min hjemmeside og i markedsføring på sociale medier. For at få nye kunder er det en vigtig ting for min forretning, at kunne markedsføre.

Dette er derfor et tilbud, hvor jeg giver jer 50% rabat på minde digitale produkter (fratrækkes ved kassen) fra den gældende prisliste, mod at jeg må bruge nogle af billederne i min markedsføring. Eller lave små videoer til brug i min undervisning i nyfødt fotografering. Det være jeg filmer hele fotograferingen, som jeg så bruger klip fra, når jeg underviser. Nogle af videoklippene bliver også brugt i markedsføring. Lyden fra videoen bliver ikke brugt, da jeg skal forklare hen over klippet. Forældrene må gerne vælge ikke at blive filmet.

Deltag i konkurrence på Facebook

På vores Facebook side “Fotograf Fie Vandborg” vil vi afholde en række konkurrencer, hvor vi laver afstemninger om hvilket babybillede der skal ligge som cover billede på siden. Vinderen (babyens familie) vinder et værdibevis på 795kr der kan bruges til køb af fotografering eller køb at printede billede.

Afstemningen sættes i gang for hver 20. som tilmælder sig.

Ønsker I at deltage med et af billederne af jeres barn?

Adresse på newborn studiet: * 

Gavekort eller rabatkode

Har du et gavekort eller en rabatkode, så skriv det her så jeg kan fratrække denne når I skal betale.

Hvorman opstillinger/billeder ønsker I at få at vælge imellem? * 

Der betales et depositum ved bookning som fratrækkes den samlede pris. Priser kan ses på billeder her under.

Det kan være svært at vide på forhånd, hvor mange billeder man ønsker at købe – hvilke størrelser og på hvilket medie. Digitalt, på lærred eller alm. print. Måske alle i et album eller et enkelt kæmpe lærred. Først skal vi skabe de små kunstværker med jeres guldklump og der efter hjælper jeg jer med at vælge.

Her under kan I vælge hvor mange opsætninger vi skal lave. En opsætning giver 5-10 forskellige billeder. En opstilling er at baby liggende på ryggen, en anden er at baby ligger på siden, på maven med numsen i vejret en 3. Eller på maven med hænderne under hagen. Vær klar over, at det ikke er alle babyer der gider ligge i alle de forskellige opsætninger. Nogle nægter at ligge på ryggen eller maven. Andre går med til det hele. Nogle går kun med til 1 og andre kan snuppe 5-7 stykker.
En opsætning kan også være udendørs i min hemmelige have. Hvis vejret tillader det.

Del på facebook
Del på email

Tilmeld nyhedsmail

Så får du mail hvis jeg får afbud og når jeg frigiver de nye pladser.
Du kan altid framelde dig igen.