Newborn session - fotografering

600,00DKK

Denne newborn fotografering foregår i mit nyindrettet newborn studie i mit private hjem, hvor jeg har kontor.
Jeg bor i det skønneste naturområde, hvor det giver mulighed for at lave udendørs billeder også – når vejret altså tillader det.

En newborn fotografering kræver tid og tålmodighed. Der går ofte ret meget tid med at pusle om den lille, amme m.m. For de sover ikke bare og vupti så kan vi ligge baby som vi vil. Det er heller ikke alle opstillinger og stillinger, som alle babyer vil ligge i. Baby tvinges ikke, det er et samarbejde mellem fotografen og baby.

I får:

  • Fotografens tid og talent for at skabe lækre newborn billeder fra baby er 1 til 6 uger.
  • Fotografering i  opsætninger 1 til 2 eller 2 til 4. (giver mellem 10 og 30 billeder at vælge imellem. Du tilkøber de billeder der ønskes, og prisen afhænger af hvor mange billeder du ønsker)
  • 1-4 forskellige sammensatte Fine Art billeder at vælg imellem (som fx billedet med påfuglefjerene, de pink roser skyerne og hjertekurven herunder) hvis det ønskes.
  • Fremvisningsaftale hvor jeg hjælper jer med at vælger hvilke billeder I ønsker at købe. Denne kan ligge i forlængelse af fotograferingen eller en anden dag.
  • Adgang til online kurset “Babys 1. år – Foto kursus til mor og far”.

Vælg hvilken måned du har termin i:

Ryd

Fortæl hvornår du har termins dato? * 

Den endelige dato aftales når baby er født. Det gøres ved at give Fie besked inde for 1-3 dage efter fødslen.

Offentliggørelse af billeder og ophavsret! * 

Når I køber billeder igennem os, så er de helt private. Fotografen ejer billederne og er beskyttet af dansk lovgivning om ophavsret. De billeder som I køber får I brugsret til. Dvs. at I må printe jeres digitale billeder, og fysiske billeder må I hænge i jeres hjem. Billederne må ikke bruges til reklame.

Vores forretning er afhængig af, at vi fremviser billeder på vores sociale medier. Men vi har ikke automatisk brugsret til billederne. Det gælder ikke kun os, det gælder alle fotografer. Vi skal altså bede om tilladelse til at fremvise billederne vi tager for vores kunder.

Vi vil gerne spørger om vi må fremvise et par af jeres billeder.
Vi har fuld forståelse for, hvis man ikke ønsker dette.

Må vi dele jeres billeder?

Adresse på newborn studiet: * 

Gavekort eller rabatkode

Har du et gavekort eller en rabatkode, så skriv det her så jeg kan fratrække denne når I skal betale.

Hvormange opstillinger/billeder ønsker I? * 

Der betales for selve fotograferingen ved bestilling af en plads i den pågældende periode.

Der betales enten for 1 til 2 opstillinger som tager ca 1½ time eller for 2 til 4 opstillinger som tager op til 4 timer. Ønsker du sovebilleder vil jeg anbefale dig den store session, for at have den tid baby har brug for.

Hvis du er i tvivl om hvilken du skal vælge, så kan du ringe til mig og få en snak om det du forestiller dig. Så kan jeg vejlede jer.

Info i forhold til COVID-19 * 

Skulle studiet være tvangslukke grundet covid-19 situationen, så I ikke kan få lavet newborn billeder indenfor 3 uger efter baby er født. Så tilbydes I en babyfotografering omkring 6-8 måneder når baby kan sidde selv.

Da situationen ikke helt er til at regne med, har jeg tilføjet mit kursus “Babys 1. år – Foto kursus til mor og far” som gave til jer der køber en nyfødt fotografering i 2021. Sådan at I får mulighed for at få hjælp til at fotografere den lille i de tidlige uger. Du kan selvfølgelig også tage kurset, selvom jeres fotografering bliver til noget. For i vil helt sikkert tage mange billeder af jeres baby igennem livet.

Del på facebook
Del på email

Få en mail!

Tilmelding til nyhedsmailen her