Newborn/nyfødt termin - booking af fleksibel tid

Her i dette bookingsystem kan du finde en foreløbig tid til newborn/nyfødt fotografering. Som tommelfinger regel kan du vælge en dato ca 14-20 dage efter termins datoen.

Husk at jeg går ud fra, at din termin er en periode fra ca 3 uger før til 2 uger efter den terminsdato du har fået hos jordemoderen. Så føder du 2 uger før termin, så kan du kontakter mig, så vi kan tilpasse fotograferingen til jeres forløb. Rigtig tit så passer den første dato rigtig fint.

Jeg tager ikke flere nyfødt fotograferinger om måneden, end jeg har plads til at flytte rund på tiderne.

Indhold af nyfødt fotografering:

En nyfødt fotografering kræver tid og tålmodighed. Der går ret meget tid med at pusle om den lille. For de sover ikke bare og vupti så kan vi ligge baby som vi vil. Derfor afsættes der 1½ eller op til 4 timer til en nyfødt fotografering. Det er heller ikke alle stillinger, som alle babyer vil ligge i, for de små har allerede en vilje. Derfor er det altid et samarbejde imellem baby og jeg.

Du får:

 • Fotografens tid og talent
 • Stort udvalg af rekvisitter
 • Alle billederne som digital fil, i den fulde opløsning. Dvs at de kan forstøres som I ønsker. Billederne bliver standart efterbehandlet og leveres i både farve og sort/hvid udgave.
 • Tiden det tager at efterbehandle jeres billeder.
 • Fine Art efterbehandling af de billeder som I ønsker forstøret.
 • Online webgalleri til download af jeres digitale billeder, samt bestilling af print.
 • Online backup i 3 år efter fotograferingen.
 • Adgang til mit online kursus “babys 1. år” værdi 795 kr. Et kursus der forbereder jer til nyfødt fotografring og lære jer hvordan I der hjemme bedst tager skønne billeder af baby. Se mere her!

Prisen:

1½ times session, som er tid nok til at fotografere baby alene: 4000 kr

3 timers session, som er tid nok til at fotografere baby alene og sammen med forældre/søskende: 6000 kr

Køb af printede billeder

Printede billeder koster hos mig fra 45 kr for 13x18cm til 795 kr for 60x90cm de bliver printet på kvalitets fine art fotopapir. Du kan også købe dine print hos andre firmaer. Husk dog at der er stor forskel på kvaliteten af et billede til 3 kr vs. et billede til 45 kr.

Sådan bestiller du tid!

 1. Vælg en session.
 2. Find en dato på kalenderen. Vælg en dato mellem 14 og 20 dage efter din terminsdato. Husk at hvis du føder så tiden ikke passer, så finder vi bare en ny tid.
 3. Vælg “Start time” og “End time”. (er der ingen tider, så er datoen booket, så prøv en af de andre dage)
 4. Udfyld de 4 næste punkter og klik “Book new” og gennemfør til du får ordrebekræftelsen.

Mit booking system mangler at blive oversat til dansk. Derfor bruges der engelske ord. Det rettes lige pludselig 🙂

Rabatkode eller gavekort

Har du en rabatkode/gavekort skal du skrive koden eller gavekort nummeret her, og jeg vil fratrække denne på din faktura.

Fortæl hvornår du har termins dato, og også gerne om I har flere børn, kender kønnet eller har fundet navn. * 

Offentliggørelse af billeder og ophavsret! * 

Når I køber billeder igennem os, så er de helt private. Fotografen ejer billederne og er beskyttet af dansk lovgivning om ophavsret. De billeder som I køber får I brugsret til. Dvs. at I må printe jeres digitale billeder, og fysiske billeder må I hænge i jeres hjem. Billederne må ikke bruges til reklame.

Vores forretning er afhængig af, at vi fremviser billeder på vores sociale medier. Men vi har ikke automatisk brugsret til billederne. Det gælder ikke kun os, det gælder alle fotografer. Vi skal altså bede om tilladelse til at fremvise billederne vi tager for vores kunder.

Vi vil gerne spørger om vi må fremvise et par af jeres billeder.
Vi har fuld forståelse for, hvis man ikke ønsker dette.

Må vi dele jeres billeder?

Deltag i konkurrence på Facebook

På vores Facebook side “Fotograf Fie Vandborg” vil vi afholde en række konkurrencer, hvor vi laver afstemninger om hvilket babybillede der skal ligge som cover billede på siden. Vinderen (babyens familie) vinder et værdibevis på 795kr der kan bruges til køb af fotografering eller køb at printede billede.

Afstemningen sættes i gang for hver 10. som tilmælder sig.

Ønsker I at deltage med et af billederne af jeres barn?

Betaling * 

Når du booker en tid I min kalender, skal du betale et ikke refunderbart* depositum på 500kr.

Vær opmærksom på de forskellige betalingsløsninger ved kassen. Mobilepay (manuel overførsel), direkte bankoverførsel, Finansering eller kreditkort. Depositum kan kun betales via Mobilepay (manuel overførsel) og direkte bankoverførsel.

* Du har 14 dages fortrydelsesret fra du har lavet tidsbestillingen.
Fødes baby så den bestilte tid ikke ligger inde for de første 14 dage, så kan I inde for de første 2 døgn efter fødslen give besked, sådan at vi kan finde en ny tid.

Skulle fotograferingen aflyses fra fotografens side tilbagebetales depositummet, ligeledes hvis der sker noget uventet i forbindelsen med fødslen.
Husk at bliver I søge med forkølelse, feber osv. så skal I give besked så vi kan finde en ny tid.

Adresse på vores studie! Tjek af så jeg er sikker på du har set adresseændringen. * 

Del på facebook
Del på email