Mødregruppe fotografering af baby 6 til 9 måneder

1.295,00DKK

Tag sammen til fotografering med jeres små børn, og få et fint gruppebillede af mødregruppens vigtigste medlemmer.

Vi kan lave forskellige sjove temaer, fx et skumbad med masser af sæbebobler. Smagsprøver eller helt clean og enkelt. Opgaven er her, at blive enige 😀
Ud over at der sammensættes et skønt gruppebillede, så fotograferes de små med henblik på skønne billeder til forældrene.

Hvad får I med denne fotografering?

  • Fotografens tid og talent – hele studiet er booket kun til jer.
  • ½ time til morgenmads spisning i vores køkken (medbring selv morgenbrød) og en snak om jeres ideer til gruppebilledet, samt hvad I hver i sær ønsker at få taget. Om det er mor og barn billede eller baby alene. Kan også være udendørs på en lokation i Fredericia området.
  • 30 minutters fotografering til hver baby – her er 15 minutter hvor der fotograferes og 15 minutter hvor billederne gennemses og udvælges til køb. Der er ikke købskrav, men der er forskellige pakketilbud at vælge imellem. Disse tilbud gælder kun ved denne mødregruppe fotografering.
  • Gruppebilledet som digitalt billede

Bestilling via webshoppen

Når I er blevet enig om at tage til fotografering og derfor har booket denne fotografering  skal I kontakte Fie for at aftale en tid. Tiden vil ligge en formiddag fra kl 9:00 – vi prøver selvfølgelig at ligge aftalen på den dag i plejer at mødes.

Fie kan kontaktes på: 2623 7265

Du kan opnå rabat ved at have købt en af følgende produkter: {products}
Kategori: