Micro session - Gravid fotografering i studie

500,00DKK

Du får:

  • Fotografering i studie eller i fotografens private baghave. Søskende og far er velkommen til at deltage. Hvis du ønsker at have dem med, anbefaler jeg at tilkøbe 15 min ekstra tid. Kan tilvælges her under.
  • Fotografering hvor der tages omkring 15 billeder på en type baggrund. Tiden skal ligge en hverdag. Du kan vælge en bestemt stil, fx silhuet på en hvid baggrund. Helt enkle billeder på en sort baggrund. Med eller uden tøj – eller pakket ind i stof. Vi kan lave et billede med kjole kast, hvis det lige er dette som fanger dig.
  • Lån af 1 kjoler/stof.
  • 3 digitale billeder i fuld opløsning. Disse er standart efterbehandlet og klar til du kan printe.
  • 30 min. udvælgelse. Her vælger du hvilket billeder du ønsker at modtage digitalt. Der medfølger 3 billeder i dette tilbud. Ved udvælgelsen kan du også tilkøbe print. Print kan også efter bestilles.

 

Vælg hvilken måned du er i uge 32 til 37

Efter du har valgt en måned her under, skal du udfylde spørgsmålene og gennemføre købet som på en hvilken som helst anden webshop.
Når du har gennemført bestillingen, skal du ringe til Fie for at aftale den endelige dato og tid for fotograferingen.

 

Ryd

Hvilken stil ønsker du? * 

Kan du bedst lide det lyse look? det mørke? Her under kan du beskrive hvad du tænker at du foretrækker. I telefonen når vi aftaler tidspunkt, kan vi lige runde emnet hvis du ikke helt ved hvad du vil vælge. Det er okay at være i tvivl, så hjælper jeg gerne.

Ønsker du “All inclusive” session * 

Hvis du ønsker alle billederne fra din fotografering mellem 10 og 20 forskellige billeder. Kan du her tilvælge All inclusive og derved godkender du billederne lige efter fotograferingen. Alle billederne modtager efterfølgende i et online galleri hvor du kan downloade billederne fra.

Offentliggørelse af billeder og ophavsret!

Når I køber billeder igennem os, så er de helt private. Fotografen ejer billederne og er beskyttet af dansk lovgivning om ophavsret. De billeder som I køber får I brugsret til. Dvs. at I må printe jeres digitale billeder, og fysiske billeder må I hænge i jeres hjem. Billederne må ikke bruges til reklame.

Vores forretning er afhængig af, at vi fremviser billeder på vores sociale medier. Men vi har ikke automatisk brugsret til billederne. Det gælder ikke kun os, det gælder alle fotografer. Vi skal altså bede om tilladelse til at fremvise billederne vi tager for vores kunder.

Vi vil gerne spørger om vi må fremvise et par af jeres billeder.
Vi har fuld forståelse for, hvis man ikke ønsker dette.

Må vi dele jeres billeder?

Adresse på vores studie! Tjek af så jeg er sikker på du har set adresseændringen. * 

Ekstra tid?

Ønsker du far og søskende med på billederne, så vil jeg anbefale at booke et ekstra kvarter :)

Ring og aftal tid * 

Når du har sikret din en plads i en af månederne, så skal du kontakte Fie for at aftale hvornår fotograferingen skal finde sted.
Hvis vi ikke kan finde en tid der passer, så annullere vi selvfølgelig ordren sådan at en anden kan få glæde at tiden.

Del på facebook
Del på email