Lille newborn session

600,00DKK

Ved denne fotografering svøbes baby og fotograferes vågen eller sovende. Ved denne fotografering fotograferes baby som udgangspunkt kun på ryggen og siden.
En newborn fotografering kræver tid og tålmodighed. Der går ret meget tid med at pusle om den lille. For de sover ikke bare og vupti så kan vi ligge baby som vi vil. Det er heller ikke alle stillinger, som alle babyer vil ligge i. Baby tvinges ikke, det er et samarbejde mellem fotografen og baby.

90 min. i atelieret

Passer til lille newborn session af baby alene eller sammen med søskende. Fotoserie af graviditeten.

  • 60 min. fotografering
  • 30 min. udvælgelse i forlængelse. Her vælger du hvilket billeder I ønsker at købe. Vi har forskellige produkter både fysiske og digitale.
Ryd

Fortæl hvornår du har termins dato, og også gerne om I har flere børn, kender kønnet eller har fundet navn. * 

Den endelige dato aftales når baby er født. Det gøres ved at give Fie besked inde for 1-3 dage efter fødslen.

Offentliggørelse af billeder og ophavsret! * 

Når I køber billeder igennem os, så er de helt private. Fotografen ejer billederne og er beskyttet af dansk lovgivning om ophavsret. De billeder som I køber får I brugsret til. Dvs. at I må printe jeres digitale billeder, og fysiske billeder må I hænge i jeres hjem. Billederne må ikke bruges til reklame.

Vores forretning er afhængig af, at vi fremviser billeder på vores sociale medier. Men vi har ikke automatisk brugsret til billederne. Det gælder ikke kun os, det gælder alle fotografer. Vi skal altså bede om tilladelse til at fremvise billederne vi tager for vores kunder.

Vi vil gerne spørger om vi må fremvise et par af jeres billeder.
Vi har fuld forståelse for, hvis man ikke ønsker dette.

Må vi dele jeres billeder?

Deltag i konkurrence på Facebook

På vores Facebook side “Fotograf Fie Vandborg” vil vi afholde en række konkurrencer, hvor vi laver afstemninger om hvilket babybillede der skal ligge som cover billede på siden. Vinderen (babyens familie) vinder et værdibevis på 795kr der kan bruges til køb af fotografering eller køb at printede billede.

Afstemningen sættes i gang for hver 10. som tilmælder sig.

Ønsker I at deltage med et af billederne af jeres barn?

Adresse på vores studie! Tjek af så jeg er sikker på du har set adresseændringen. * 

Gavekort

Gavekort skal du skrive gavekort nummeret her, og jeg vil fratrække denne på din faktura. Vær opmærksom på at vælge anden betalingsløsning end dankort.

Varenummer (SKU): N/A Kategori: