Lille newborn “All inclusive” session

4.000,00DKK

Denne All inclusive session er inkl alle digitale filer. Min 20 billeder som standart efterbehandling samt 5 Fine Art efterbehandlet billeder. 

Ved denne fotografering svøbes baby og fotograferes vågen eller sovende. Baby fotograferes som udgangspunkt kun på ryggen og siden. Hvis baby sover tungt kan vi også fint lave billeder på maven. Hivs altså baby er med på den.
En newborn fotografering kræver tid og tålmodighed. Der går ret meget tid med at pusle om den lille. For de sover ikke bare og vupti så kan vi ligge baby som vi vil. Det er heller ikke alle stillinger, som alle babyer vil ligge i. Baby tvinges ikke, det er et samarbejde mellem fotografen og baby.

90 min. i atelieret

  • 60 min. fotografering af den lille
  • 30 min. udvælgelse i forlængelse. Her vælger du alle de billeder du ønsker, samt hvilke 5 der skal Fine Art efterbehandles.
    Billederne leveres digitalt i online galleri inde for 2 uger efter fotograferingen.
    (Med undtagelse af fotografering i juli, august og september hvor der kan være længer leveringstid grundet det nye workflow der er ved at blive kørt ind)
    Billede til dåbsinvitation kan sendes samme dag.

Dette er et tilbud som kun gælder ved bestilling samtidig med booking af en fleksibel tid til newborn fotografering. 

Vælg hvilken måned du har termin i:

Ryd

Fortæl hvornår du har termins dato, og også gerne om I har flere børn, kender kønnet eller har fundet navn. * 

Den endelige dato aftales når baby er født. Det gøres ved at give Fie besked inde for 1-3 dage efter fødslen.

Offentliggørelse af billeder og ophavsret! * 

Når I køber billeder igennem os, så er de helt private. Fotografen ejer billederne og er beskyttet af dansk lovgivning om ophavsret. De billeder som I køber får I brugsret til. Dvs. at I må printe jeres digitale billeder, og fysiske billeder må I hænge i jeres hjem. Billederne må ikke bruges til reklame.

Vores forretning er afhængig af, at vi fremviser billeder på vores sociale medier. Men vi har ikke automatisk brugsret til billederne. Det gælder ikke kun os, det gælder alle fotografer. Vi skal altså bede om tilladelse til at fremvise billederne vi tager for vores kunder.

Vi vil gerne spørger om vi må fremvise et par af jeres billeder.
Vi har fuld forståelse for, hvis man ikke ønsker dette.

Må vi dele jeres billeder?

Deltag i konkurrence på Facebook

På vores Facebook side “Fotograf Fie Vandborg” vil vi afholde en række konkurrencer, hvor vi laver afstemninger om hvilket babybillede der skal ligge som cover billede på siden. Vinderen (babyens familie) vinder et værdibevis på 795kr der kan bruges til køb af fotografering eller køb at printede billede.

Afstemningen sættes i gang for hver 20. som tilmælder sig.

Ønsker I at deltage med et af billederne af jeres barn?

Adresse på vores studie! Tjek af så jeg er sikker på du har set adresseændringen. * 

Gavekort: Skal du give et eller har du fået et?

Har du et gavekort, så skriv det ordre nr som står på dit bevis her, og vælg bankoverførsel ved kassen. Så fratrækker jeg værdien for jer.
Skal du give et gavekort, så skriv dette her under. Når du har gennemfør og betalt fotograferingen får du et link hvortil du kan downloade en vejledning hvori der er et gavekort som udfyldes med ordrenr.

Hvordan ønsker du at betale? * 

Betal depositum eller det fulde beløb?

Du kan vælge at betale depositum a 500kr via Mobilepay eller det fulde beløb.

Varenummer (SKU): N/A Kategori: