Gratis webinar - 9. februar kl 20:00

0,00DKK

Webinar 9. februar kl 20:00 til ca 21:30

På dette webinar er der mulighed for at få billedkritik og/eller efterbehandlet et billede af mig (kun plads til 3 kursist billeder – kommer der flere udvælger jeg). Jeg efterbehandler, mens jeg underviser jeg i Adobe Photoshop.

Jeg vil her ud over vise redigeringen af et af mine egne billeder, samt svare på de spørgsmål der bliver stillet via tilmeldingen. Når du har tilmeldt dig får du et download link hvor du finder link til webinaret.

Dette webinar henvender sig til dig, som har fotografi som hobby. Enten bare for dig selv eller som hobbyforretning. Måske overvejer du at tage et  fotokursus hos mig? Så har du altså her en mulighed for at møde mig uden at skulle have penge op af lommen.
Du har mulighed for at stille spørgsmål  til Photoshop/fotografering. Både under webinaret eller her under, hvor du også kan uploade billeder til kritik/efterbehandling. Det foregår på zoom. Webinaret kan genses på kursus platformen for Online kursus i udendørs fotografering  eller Workshop i udendørs fotografering. Eller i Facebook gruppen, hvor det vil ligge i 48 timer efterfølgende.

Gratis Facebook gruppe

Hvis du ikke har lyst til at være med på zoom, så kan du se med i Facebook gruppen  “Foto og Photoshop | det kreative frirum”. Her streamer jeg nemlig webinaret live. Husk at er i gruppen er ca 30sek. forsinkelse. Spørgsmål der stilles via gruppen besvares ikke med sikkerhed, men jeg vil gøre mit bedste for at holde øje med dem under vejs.

Tilmeld ved at udfylde her under og gennemfør “købet” af 0kr

Du kan vælge om du vil deltage uden at få billedkritik/efterbehandlet et billede, eller om du vil uploade et billede til kritik/efterbehandling.

 

Ryd

Upload billede til kritik

Hvis du har lyst, så kan du uploade et af dine billeder som du ønsker kritik på. Når du gør det, giver du mig samtidig tilladelse til at bruge billedet under webinaret.

(max file size 256 MB)

Hvis du kunne tænke dig at se, hvordan Fie vil efterbehandle et af dine billeder, samtidig med at der undervises i Photoshop. Uploader du et billede, giver du tilladelse til, at Fie Vandborg må efterbehandle billedet på det online webinar.

– Hvis der sendes mange billeder, bliver der udvalgt et billede til formålet.

(max file size 256 MB)

Har du et spørgsmål som du ønsker svar på?

Accept af medvirknen og brug af billeder. * 

Jeg ligger som sagt dette webinar op på min kursus platform. Du acceptere ved medvirken, at jeg må have eventuel lyd, video og billede liggende på min platform, som kun betalende kursister har adgang til. Og at webinaret streames i Facebook gruppen og vil ligge der 48 timer efter afholdelse.

Så for god ordens skyld skal du acceptere her under.

Del på facebook
Del på email