Gavekort til kurset - Sådan fotografere du din baby hjemme - med kamera eller mobilen.

300,00DKK

Giv de nybagte forælder et kursus i at fotografere deres nyfødte baby.

Jeg har lavet dette kursus, til de forældre der af den ene eller anden årsag, ikke kan komme til fotograf og få foreviget deres lille vidunder.

Kurset er online så der er adgang til undervisningen for evigt. Først bliver der undervist på et webinar hvor der kan stilles spørgsmål under vejs. Her efter kan det genses så mange mange man har brug for. I kan læse mere om kurset her!

Når du har gennemført købet, og betalingen er registreret, kan du downloade gavekortet som kan printes eller sendes på mail (vi må jo ikke ses lige nu).
På gavekortet er der en unik kode der indløses ved køb af det pågældende kursus.

Betaler du med dankort kan du downloade gavekortet med det samme. Vælger du en af de andre løsninger skal jeg ind og manuelt registrere modtagelsen af din betaling. Det tager op til 48 timer.

Hvordan gavekortet skal bruges kan modtager se en vejledning til på den oplyste webadresse. Det er helt enkelt og jeg er klar til at yde support, hvis der bliver brug for det. Hvis jeg ikke lige er ved telefonen kan der sendes en sms og så ringer jeg tilbage. Åbningstider finder du under kontakt.

Ryd
Del på facebook
Del på email