Babys 1. år - Foto kursus til mor og far

350,00kr.

[finale_countdown_timer skip_rules="no"]
[finale_counter_bar skip_rules="no"]
[finale_custom_text skip_rules="no"]

På dette online kursus lære du at forbedre de billeder, som du tager af din baby der hjemme.
Jeg lære dig hvordan du kan tage søde sovende billeder af baby. Hvordan du på en sikker måde kan ligge den lille.

Modul 1 – Undervisning i nyfødt fotografering.

Her lære jeg dig de vigtigste elementer omkring nyfødt fotografering. Hvordan du holder baby tryk og har styr på sikkerheden.

Modul 2 – lyset er fotografens vigtigste værktøj.

Her lære du om lyset, så du får en basis forståelse og kan udnytte det naturlige lys fra et vindue. Du får små øvelser sådan at du kan lære selv at se og tilrette lyset. Du får også undervisning i lyset udendørs, så du også kan bruge denne viden når du tager billeder udenfor.

Modul 3 – Hvad du har brug for.

Her får du en liste med ting du kan bruge til projektet. Alt sammen ting du med højst sandsynlighed har i jeres hjem. Jeg lære dig også at lave et underlag til at tage billeder på og viser hvordan du kan lave en baggrund og finde rekvisitter.

Modul 4 – Fotografering af den sovende baby.

Her gennemgår jeg hvordan du posere (ligger baby en en bestemt stilling) på en sikker måde. Så du ved hvad du kan gøre og hvad du ikke må gøre. Så du kender de risikoer, vi professionelle har fokus på. Vi kommer omkring trøste teknik og det basiske for at holde et nyfødt barn trygt. Jeg kommer omkring hvordan du kan svøbe baby så det er nemt at ligge ham/hende i en rekvisit eller på en enkelt underlag.

Modul 5 – Babys udvikling

I dette modul får du en kort gennemgang af hvad du kan forvente du kan med baby i de forskellige måneder.

Modul 6 – Redigering

Jeg giver en intro til et gratis redigerings program og til det professionelle redigerings software Adobe Photoshop. I dette modul fortæller jeg også lidt om det du skal tænke over når du skal fremkalde dine billeder.

Live Q&A webinar

1. februar, 1. marts og 5. april afholder jeg et live webinar, hvor der kan stilles spørgsmål til undervisningen. Sådan at jeg kan uddybe eller komme med råd i forhold til det der udfordre dig. Når du har gennemført købet kan du downloade en pdf hvor i du finder information til webinaret. Det er en god ide at sidde sig klar 5 min før start.

Når du har købt kurset finder du det under “log ind” og ude i venstre side er der et menupunkt “Courses”.
Herfra kan du se dine købte kurser.

Vil du deltage på webinar, eller blot tage kurset uden?
Hvis du ikke kan deltage på de planlagte webinar, kan du stadig stille spørgsmål til undervisningen. På webinaret giver det blot en bedre mulighed for at have en dialog og derved er det nemmer at vejlede dig.