Forårs fotografering udendørs

From: 2.000,00DKK

Her i dette bookingsystem kan du finde en tid til udendørs fotografering fra dags dato og til og med 6. juni 2020.

Vær opmærksom på, at her er flere tider synlige end der er muligt at bestille. Fordi når en bookning godkendes og sættes i kalenderen, reserveres der samtidig en backup dato. Vi har jo et vejr som kan spænde ben for de udendørs fotograferinger.

Men en lille regnbyge eller en overskyet dag er slet ikke noget der ødelægger en udendørs fotografering. Faktisk kan fri leg i vandpytterne, være nogle af de mest fantastiske billeder. Efter de mere rolige og stillesiddende billeder, er det fedt at få lov at slå sig løs.

Så pak ekstra tøj, til hvis nu vi ender der. Det er også en god ide bare til, hvis det er lidt vådt at sidde på en træstup eller på jorden.

Sådan bestiller du tid!

  1. Vælg hvor lang en session du skal bestille tid til.
  2. Find en dato på kalenderen.
  3. Vælg “Start time” og “End time”.
    – Det er muligt at bestille en hverdags tid, her kan du ringe på 2623 7265 for tidsbestilling. (Bedst i tidsrummet 9:00 til 13:00 og 16:00 til 19:00 på hverdage.)
  4. Udfyld de 3 næste punkter og klik “Book new”

Mit booking system mangler at blive oversat til dansk. Derfor bruges der engelske ord. Det rettes lige pludselig 🙂

Ny kunde, nuværende kunde eller har du et gavekort?

Fortæl mig herunder hvorvidt du har forudbestilt et tilbud.

Offentliggørelse af billeder og ophavsret! * 

Når I køber billeder igennem os, så er de helt private. Fotografen ejer billederne og er beskyttet af dansk lovgivning om ophavsret. De billeder som I køber får I brugsret til. Dvs. at I må printe jeres digitale billeder, og fysiske billeder må I hænge i jeres hjem. Billederne må ikke bruges til reklame.

Vores forretning er afhængig af, at vi fremviser billeder på vores sociale medier. Men vi har ikke automatisk brugsret til billederne. Det gælder ikke kun os, det gælder alle fotografer. Vi skal altså bede om tilladelse til at fremvise billederne vi tager for vores kunder.

Vi vil gerne spørger om vi må fremvise et par af jeres billeder.
Vi har fuld forståelse for, hvis man ikke ønsker dette.

Må vi dele jeres billeder?

Betaling * 

Når du booker en tid I min kalender, skal du betale et ikke refunderbart depositum på 500kr.

Når depositum, eller det fulde beløb er betalt – godkendes tiden du har booket.

Vær opmærksom på de forskellige betalingsløsninger ved kassen. Mobilepay (manuel overførsel), direkte bankoverførsel, Finansering eller kreditkort. Depositum kan kun betales via Mobilepay (manuel overførsel) og direkte bankoverførsel.

Del på facebook
Del på email