Før- og efterfødselsforløb (uforpligtet tilbud)

6.500,00DKK

Hent et uforpligtet tilbud på mit doulaforløb

Overvejer du at købe privat fødselshjælp, så kan du her læse hvad jeg tilbyder og se hvad det koster. Du kan vælge det du ønsker og komme det i kurven og gennemføre (husk at vælge betal via bankoverførsel, så du kun skal betale, hvis du siger ja tak til at indgå en aftale omkring forløbet)

Før vi laver en endelig aftale er det nemlig vigtigt, at vi mødes og ser om vi har kemi. Det er nemlig vigtigt for at indgå i et tæt samarbejde i en så intim livs begivenhed, som at få et barn.

I kan bestille en før samtale ved at ringe eller sms til Fie. Kontakt info står øverst på siden.

Før fødslen

Tillid er det vigtigste element for vores samarbejde. Det er også vigtig for jer mor og far imellem. Før fødslen skal vi omkring forberedelse til hele forløbet, graviditet, fødsel og efter fødslen.

  • Fødsels og efterfødsels forberedelses med 3 samtaler a 1½ times varighed.
  • Introduktion til rebozo øvelser til fødslen modning, velvære message – besøg af 1½ times varighed
  • 1 samtaler online samtaler over skype, google meet eller zoom.
  • 1 møde til planlægning af tiden efter fødslen. Barselsbesøg, barselsgave ønsker, man kan ønske sig andet end bamser og tøj. Fx en støvsugning eller et aftenmåltid. Her støtter jeg jer til at vælge efter jer og jeres babys behov.

Efter fødslen

Her får I 3 besøg hjemme hos jer. Det første så tidligt som muligt. Det næste ca 10 dage efter og det sidste imellem 20 og 40 dage efter fødslen. Jeg kan på disse besøg hjælpe med praktiske opgaver, vejledning i forhold til baby/amning, være lyttende øre til jeres fødselshistorie eller lige præcis det som fylder hos jer. Med mine godt 10 års erfaring som newborn fotograf er mit speciale at aflæse, og forstå baby på rekordtid. Den erfaring kan I trække på, hvornår det skal være. Så står I kl 12 om natten med en rask baby, som ikke kan finde ro. Eller har søvnløsheden taget magten over jer. Så kan I ringe og få vejledning og råd til lige den situation I står i. Også kl 2 om natten. Næste besøg kan også fremrykkes så jeg fx kan sidde ved den lille mens mor og far får sovet et par timer.

Den omsorg og tryghed alle nybagte familier fortjener at have adgang til. Disse besøg handler ikke om at irettesætte og lære jer at være forældre på en bestemt måde. Det handler om at skabe tryghed omkring jer, sådan at der i jeres hjem skabes nogle rammer hvor I kan vokse til de fantastiske forælder I allerede er.

  • 2 barselsbesøg, udover det 1 som er en del af fødselsforberedelsen. Det første så tidligt som muligt. Besøget kan godt være på barselsgange.
    I det sidste mødet før fødslen, omkring planlægning af tiden efter fødslen, har vi aftalt hvad min rolle skal være. Jeg kan vejlede og støtte i amning. Være tovholder i planlægning af barselsbesøg. Hjælpe med praktiske opgaver.
  • Vejledning til at give baby tryghed. Jeg giver jer en mini lektion i de teknikker jeg som newborn fotograf bruger til at trøste en baby ja på ingen måder kender. De teknikker kan forældre nemlig også bruge.
  • 2 Akut opkald 24/7 i de første 20 dage. Se disse akut opkald som en livslinje til at få støtte og råd når som helst.

 2 forløb pr kvartal i 2021

Da jeg kun har plads til maks 2 før- og efterfødselsforløb pr kvartal, skal du her under vælge årstid hvori du har termin.

Ryd

Tilkøbe fotodokumentation

Jeg medbringer kamera til vores samtaler og tager billeder fra start og til vores sidste aftale. Tilkøbspakken vil indeholde:

Gravid portrætter

Dokumenterende situations billeder
Newborn portrætter hjemme hos jer
Dokumenterende situations billeder fra den første tid

Ved tilkøb af fotodokumentation tillægges lidt ekstra tid oven i forløbets indhold. Alle billederne leveres i et online galleri, hvor I kan downloade dem som i ønsker, købe print eller vælge ud til et album.

Fødsels tillæg

Støtte under fødslen. Fra veerne starter og til baby er født. Under fødslen støtter jeg med alt fra at hente vand til at støtte jer til jeres fødselsplan. Alt det vi har talt om under forberedelserne har give mig viden, så jeg kender jer.

Jeg kan give rebozo massage der kan støtte veearbejdet. Akupressur eller lige den støtte der i forberedelsen er planlagt.

Når jeg skal med til fødslen skal jeg være på kald fra 3 uger før terminsdato og til baby er født. Jeg skal kunne køre til jer, så snart fødslen starter. Om det er kl 15 eller 4 om morgenen. 

Har I købt fotodokumentation, medbringer jeg også kamera og foreviger aftalte øjeblikke. Om det er under det hele eller blot et enkelt billede af jer efter fødslen.

Uforpligtet tilbud * 

Her i webshoppen beskrives hvad der købes når I køber et doula forløb ved mig. Først når vi har underskrevet kontrakten er aftalen på plads.

Når du gennemføre dette produkt, så husk at vælge betal via bankoverførsel. Produktet er et uforpligtet tilbud omkring før- og efterfødselsforløb ved Fotograf og Livsdoula Fie Vandborg.

Hvordan ønsker du at betale? * 

Det er en stor udskrivning at få børn, og det er det også at købe omsorgsydelse som doulastøtte. Derfor kan man vælge at få opdelt betalingen.

Del på facebook
Del på email