Efterfødselssamtale (uforpligtet tilbud)

750,00DKK

Efterfødselssamtale til dig selv eller som gave

Overvejer du en efterfødselssamtale, så kan du her læse hvad jeg tilbyder og se hvad det koster. Du kan vælge det du ønsker og komme det i kurven og gennemføre (husk at vælge betal via bankoverførsel, så du kun skal betale, hvis du siger ja tak til at indgå en aftale omkring forløbet)

Her efter, eller før kan I ringe eller sms til Fie for at lave den endelige aftale. Kontakt info står øverst på siden.

En afrunding af fødselsoplevelsen

Har du brug for at få afrundet din fødselsoplevelse? Alt for mange kvinder oplever et traume i forbindelse med fødslen og mange kvinder oplevet selv den ukompliceret fødsel traumatisk. Måske fordi det gør pænt ondt at føde og vi har læst at smerte er farligt.
Der kan være mange grunde til at fødselsoplevelsen, bliver ved med at spøge i følelserne. Det kan både være på godt og ondt.

Jeg tilbyder en efterfødselssamtale, hvor du kan fortælle din fødselshistorie. Denne afsluttes med en blid Rabozo massage og svøbning. Rebozoen er kendt i fødeverden til graviditets massage og til at støtte i fødslen m.m. Rabozoen er langt tørklæde som med vuggende bevægelser kan give en mild og afslappet massage. Uden den fysiske skin mod skin kontakt, man kender fra en traditionel massage. Du har måske lagt mærke til, at når vi trøster et menneske/barn rokker vi fra side til side eller frem og tilbage. Det er instinktivt omsorg. Derfor er Rabozoen et godt værktøj til at omfavne dig med omsorg.

Denne Rabozo message og svøbning behøver ikke være omsorg efter en dårlig fødselsoplevelse, det kan lige så godt være en fin afrunding på den lykkelige begivenhed som det også er.

 3 samtaler pr kvartal i 2021

Jeg kun har plads til 4 efterfødselssamtaler pr kvartal, skal du her under vælge årstid du ønsker samtalen skal ligge. Det kan være få uger eller år efter fødslen. Det er aldrig for sent at afrunde sin oplevelse.

Ryd

Uforpligtet tilbud eller gave * 

Her i webshoppen beskrives hvad der købes – når aftalen er sat i kalenderen er tilbuddet godkendt og skal betales på dagen for aftalen.
Du har 14 dage til at aftale en tid, derefter kan tiden afsættes til anden side.
Ved udeblivelse faktureres 250kr for blokering af kalenderen.

Skal du give samtalen som gave, så betaler du med dankort og gemmer ordrebekræftelsen. Når modtager ringer for at aftale en dato, skal de oplyse ordre nr.

Del på facebook
Del på email