Den hemmelige have

750,00DKK

Den hemmelige have – min private baghave

Denne lokation er min nye absolutte favorit. Her er smukt året rundt og fordi haven ligger i en ådal, omgivet af skov begroet skrænt – er her næsten altid læ.

Det får du for:

  • 30 min. fotografering i “Den hemmelige have” som ligger midt imellem Vejle, Kolding og Fredericia. Her er tid til 2 til 3 hold rundt i haven eller på ko marken hvor vi om vinteren (når der er sne) har en fin kælkebakke. Her vil vi tage nogle opstillede billeder og nogle iscenesatte. Som fx kaste sten i vandet, eller leget med en papirs båd.
  • Udvælgelse af billeder lige efter fotograferingen. Jeg fremviser jer billederne på min computer på kontoret. Her vælger I jeres favoritter og hvilke billeder i ønsker at købe, eller som jeres forudbestilte billedpakke skal indeholde

Vælg hvilken sæson der ønskes:

 

Ryd

Fortæl hvem der skal fotograferes * 

Offentliggørelse af billeder og ophavsret! * 

Når I køber billeder igennem os, så er de helt private. Fotografen ejer billederne og er beskyttet af dansk lovgivning om ophavsret. De billeder som I køber får I brugsret til. Dvs. at I må printe jeres digitale billeder, og fysiske billeder må I hænge i jeres hjem. Billederne må ikke bruges til reklame.

Vores forretning er afhængig af, at vi fremviser billeder på vores sociale medier. Men vi har ikke automatisk brugsret til billederne. Det gælder ikke kun os, det gælder alle fotografer. Vi skal altså bede om tilladelse til at fremvise billederne vi tager for vores kunder.

Vi vil gerne spørger om vi må fremvise et par af jeres billeder.
Vi har fuld forståelse for, hvis man ikke ønsker dette.

Må vi dele jeres billeder?

Tilvælg Alt inklusiv * 

Her kan du vælge konceptet: Alt inklusiv, hvor du får alle valgte billeder leveret digitalt. Billederne er standard efterbehandlet og leveres i et online galleri hvorfra billederne kan downloades.
Der medfølger 1 sammensat Fine Art efterbehandlede billeder, også som digitalt billede.
Fra galleriet kan der købes print fra 45kr, man kan også købe print fra 3. part.

Betaling * 

Når du bestiller en plads i min kalender, skal du betale selve fotograferingen forud, for at pladsen er din.
Den valgte billedpakke, betales først når der vælges billeder efter fotograferingen. Her er det også muligt at ændre sit valg.

Fie træffes bedst imellem 16:00 og 19:00 på hverdage. +4526237265

TIDSBESTILLING * 

Når du har købt en plads til fotografering, så skal vi aftale en tid. Det gør vi ved at du kontakter mit på telefon.

Del på facebook
Del på email