Den hemmelige have - Portfolio tilbud

2.100,00DKK

En ny lokation – det skal fejres med et tilbud

på portfolio fotografering. Det betyder at I får en god rabat, mod at jeg må fremvise nogle billeder fra fotograferingen. Du skal altså acceptere at jeg må fremvise billeder fra jeres fotografering.

Ønsker I en privat session på stedet, kan der vælges privat session. Så spare I “kun” 600kr og får tilbuddet til 1500kr.

Lokationen er helt ny og jeg ønsker derfor at få billeder i gennem en hel sæson. Sådan at jeg kan vise alle årstidernes charme frem. Lokationen her er på privat område, så det er ikke et sted man kan besøge uden man er ledsaget af Fie 🙂 der er også en lille parkerings henvisning, som du vil modtage når aftale er bekræftet.

Jeg har døbt lokationen, Den hemmelige have. Det er et magisk sted i en dal med vandløb, skov og eng.

30 min udendørs fotografering.

  • 30 min. fotografering i “Den hemmelige have” som ligger lidt uden for Fredericia. Værdi 750 kr Adresse udleveres når aftalen er bekræftet.
    (Tilbuddet gælder kun nye bookinger, eller brug af gavekort)
  • Alle billeder som digital fil, leveret i online webgalleri hvor de kan downloades fra straks efter modtagelse. Værdi 1350 kr
    Print rettigheder sådan at de kan printes hos andre firmaer. Eller mulig hed for at tilkøbe print fra 45 kr 
  • Mulighed får lån af en kjole til gravid fotografering, samt forskellige rekvisitter til baby.
  • Tiderne kan ligge på mandage, onsdage, fredage og weekender.
  • Husk at når du har bestilt et portfolio tilbud, skal du ringe og aftale dato for fotograferingen.

Vælg hvilken måned du ønsker, og udfyld spørgsmålene derunder:

Får du en orange smiley og teksten, vare ikke på lager. Så er alle pladser i valgte måned solgt. Prøv at vælg en anden måned.

Ryd

Fortæl hvem der skal fotograferes * 

Offentliggørelse af billeder og ophavsret! * 

Når I køber billeder igennem os, så er de helt private. Fotografen ejer billederne og er beskyttet af dansk lovgivning om ophavsret. De billeder som I køber får I brugsret til. Dvs. at I må printe jeres digitale billeder, og fysiske billeder må I hænge i jeres hjem. Billederne må ikke bruges til reklame.

Vores forretning er afhængig af, at vi fremviser billeder på vores sociale medier. Men vi har ikke automatisk brugsret til billederne. Det gælder ikke kun os, det gælder alle fotografer. Vi skal altså bede om tilladelse til at fremvise billederne vi tager for vores kunder.

Vi vil gerne spørger om vi må fremvise et par af jeres billeder.
Vi har fuld forståelse for, hvis man ikke ønsker dette.

Må vi dele jeres billeder?

Deltag i konkurrence på Facebook

På vores Facebook side “Fotograf Fie Vandborg” vil vi afholde en række konkurrencer, hvor vi laver afstemninger om hvilket babybillede der skal ligge som cover billede på siden. Vinderen (babyens familie) vinder et værdibevis på 795kr der kan bruges til køb af fotografering eller køb at printede billede.

Afstemningen sættes i gang for hver 20. som tilmælder sig.

Ønsker I at deltage med et af billederne af jeres barn?

Gavekort: Skal du give et eller har du fået et?

Har du et gavekort, så skriv det ordre nr som står på dit bevis her, og vælg bankoverførsel ved kassen. Så fratrækker jeg værdien for jer.

Skal du give et gavekort, så skriv dette her under. Du kan selv lave et gavekort, eller kontakte mig for at få et tilsendt. VÆR OBS på, at du ikke kan give en portfolio fotografering i gave, da tilladelsen til at vise billederne frem skal komme fra forældre til barnet eller personen som fotograferet. Så afstem lige med modtageren. Ellers vælg privat session :)

Ekstra 15 min

Hvis I ønsker familie, søskende og enkelt portrætter af børene og har mere end mere end 3 børn anbefaler jeg jer at bestille 15 min ekstra

Betaling * 

Dette tilbud skal betales ved bestilling. Hvis vi ikke kan finde en dato, får du det betalte retur. Husk at du skal ringe og aftale tid med Fie.
Du har 14 dage til at betale, ellers annulleres ordren, så pladsen kan afsættes til anden side.

Fie træffes bedst imellem 16:00 og 19:00 på hverdage. +4526237265

Del på facebook
Del på email