Baby session

400,00DKK

Baby fotograferes i 3 – 5 opstillinger/poses hvor vi fremhæver hvad baby kan. Baby har ikke ret meget tålmodighed så selve fotograferingen går rimelig hurtig.

60 min. i atelieret

  • 30 min. fotografering af den lille
  • 30 min. udvælgelse i forlængelse af fotograferingen, her vælger I hvilke billeder I ønsker at købe.
    Digitale billeder leveres i online galleri inde for 2 uger efter fotograferingen. Produkter har forskellige leveringstider alt efter type.
    (Med undtagelse af fotografering i juli, august og september hvor der kan være længer leveringstid grundet det nye workflow der er ved at blive kørt ind)

Vælg hvilken måned du ønsker billederne skal tages i:

Ryd

Fortæl gerne lidt om baby * 

Navn, fødselsdag – har baby søskende?
Særlige ønsker til billeder kan du også skrive her.

Offentliggørelse af billeder og ophavsret! * 

Når I køber billeder igennem os, så er de helt private. Fotografen ejer billederne og er beskyttet af dansk lovgivning om ophavsret. De billeder som I køber får I brugsret til. Dvs. at I må printe jeres digitale billeder, og fysiske billeder må I hænge i jeres hjem. Billederne må ikke bruges til reklame.

Vores forretning er afhængig af, at vi fremviser billeder på vores sociale medier. Men vi har ikke automatisk brugsret til billederne. Det gælder ikke kun os, det gælder alle fotografer. Vi skal altså bede om tilladelse til at fremvise billederne vi tager for vores kunder.

Vi vil gerne spørger om vi må fremvise et par af jeres billeder.
Vi har fuld forståelse for, hvis man ikke ønsker dette.

Må vi dele jeres billeder?

Deltag i konkurrence på Facebook

På vores Facebook side “Fotograf Fie Vandborg” vil vi afholde en række konkurrencer, hvor vi laver afstemninger om hvilket babybillede der skal ligge som cover billede på siden. Vinderen (babyens familie) vinder et værdibevis på 795kr der kan bruges til køb af fotografering eller køb at printede billede.

Afstemningen sættes i gang for hver 20. som tilmælder sig.

Ønsker I at deltage med et af billederne af jeres barn?

Adresse på vores studie! Tjek af så jeg er sikker på du har set adresseændringen. * 

Gavekort: Skal du give et eller har du fået et?

Har du et gavekort, så skriv det ordre nr som står på dit bevis her, og vælg bankoverførsel ved kassen. Så fratrækker jeg værdien for jer.
Skal du give et gavekort, så skriv dette her under. Når du har gennemfør og betalt fotograferingen får du et link hvortil du kan downloade en vejledning hvori der er et gavekort som udfyldes med ordrenr.

Hvordan ønsker du at betale? * 

Betal depositum eller det fulde beløb?

Du kan vælge at betale depositum a 500kr via Mobilepay eller det fulde beløb.

Varenummer (SKU): N/A Kategori: