“A la carte” nyfødt fotografering

500,00DKK

“A la carte” nyfødt fotografering

Ved nyfødt fotograferingen er der afsat 1½ time og her fotograferes baby alene. Eller der kan laves fællesbilleder. Ønsker I både billeder af baby alene og fællesbilleder, skal I tilkøbe ekstra tid. Dette tilvælges længere nede på siden her.

Baby skal gerne være omkring 10 dage på dagen vi fotografere. Vi kan dog stadig lave fantastiske billeder af jeres baby, selv om han eller hun er fyldt 3 uger. Faktisk laver vi nyfødt billeder i alderen 1 til 6 uger.

Vi aftale en foreløbig tid ud fra terminsdatoen, hvis baby fødes før terminsdatoen kan vi så vidt muligt flytte fotograferingen tætter på fødselsdagen.

Hvornår skal du bestille tid?

Du kan forudbestille en tid til newborn fotografering fra ca 5 måneder før termin. Når en ny måned bliver klar til forudbestilling, vil vi dele det på vores Facebook sider.
Hvis vi har lukket for forudbestillinger, vil det stå “Lukket for forudbestillinger” under den måned du ønsker at forudbestille.
Er der endnu ikke åbent for forudbestilling, vil der stå “Endnu ikke åben for forudbestillinger”.

Tiden der forudbestilles er en fleksibel tid, som tilpasses efter hvornår den lille ender med at komme til verden.

Baby skal gerne være omkring 10-14 dage på dagen vi fotografere.
Vi kan dog stadig lave fantastiske billeder af jeres baby, selv om han eller hun er fyldt 3 uger. Faktisk laver vi nyfødt billeder i alderen 1 til 6 uger

Har du lige født?

Hvis du har født, og ikke har forudbestilt en fotografering, så kan du kontakte Fie og høre om der er en ledig tid i kalenderen. Fies kalender er jo ret fleksibel, da den skal tilpasse en masse små mennesker, som jo kommer til verden når det passer dem.

Hvad indeholder denne fotografering?

  • Fotografering af 1½ time i vores studie i Taulov ved Fredericia
  • 30 minutter til udvælgelse af favorit billeder – I tilkøber de billeder som I ønsker. Allerede her kan I vælge hvilke billedpakke I ønsker at købe.
  • Webgalleri til udvælgelse af billederne.
  • 1 sammensat Fine Art billede – information om denne type billede, får I ved fotograferingen.
  • Online backup i 3 år efter fotograferingen.
  • 25 % rabat på vores mødregruppe fotografering når jeres barn er omkring 6 til 9 måneder. Læs mere om den her

Forudbestilling via webshoppen

Når I har bestemt jer for denne fotografering og har bestilt denne, skal I kontakte Fie for at aftale en tid, og lige få en snak om jeres forventninger og ønsker. Fie kan kontaktes på: 2623 7265

Udfyld spørgsmålene her under

Ryd

Hvornår har du termin, m.m ?

Her kan du skrive den dato du har termin. Hvis der er planlagt kejsersnit, kan du også skrive det her. Svar også gerne på de andre spørgsmål i dette afsnit.

Offentliggørelse af billeder og ophavsret! * 

Når I køber billeder igennem os, så er de helt private. Fotografen ejer billederne og er beskyttet af dansk lovgivning om ophavsret. De billeder som I køber får I brugsret til. Dvs. at I må printe print filer, dele webfiler og fysiske billeder må I hænge i jeres hjem. Billederne må ikke bruges kommichelt.

Vores forretning er afhængig af, at vi fremviser billeder på vores sociale medier. Men vi har ikke automatisk brugsret til billederne. Det gælder ikke kun os, det gælder alle fotografer. Vi skal altså bede om tilladelse til at fremvise billederne vi tager for vores kunder.

Vi vil gerne spørger om vi må fremvise 1 til 3 af jeres billeder. Vi har fuld forståelse for, hvis man ikke ønsker dette.

Må vi dele jeres billeder?

Deltag i konkurrence på Facebook * 

På vores Facebook side “Fotograf Fie Vandborg” vil vi afholde en række konkurrencer, hvor vi laver afstemninger om hvilket babybillede der skal ligge som cover billede på siden. Vinderen (babyens familie) vinder et print i størrelsen 61*91cm (eller mindre) til en værdi 1399kr

Afstemningen sættes i gang for hver 10. som tilmælder sig.

Ønsker I at deltage med et af billederne af jeres barn?

Baby alene eller sammen med søskende/familie * 

Skal de større søskende også være med på nogle af billederne? Eller mor og far?

Ønsker til billedstil

Her kan I uploade op til 4 screenshots af nogle favorit billeder. Find dem gerne på vores hjemmeside (billederne med tekst kan fint bruges som eksempel) eller Facebook side. På den måde kan vi hurtigt se hvilken retning vi skal arbejde mod og derved forberede os til jeres fotografering.
Hvis I ikke kender kønnet endnu, kan det være svært at vælge rekvisitter og farve, og så kan I altid eftersende på en e-mail. Når I det ikke, ja så går det nu nok alligevel :D

Det er blot en hjælp til jer, sådan at vi kan give jer billeder, som I kan glædes over resten af jeres liv.

(max file size 256 MB)

(max file size 256 MB)

(max file size 256 MB)

(max file size 256 MB)

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Ønsker I at finde en professionel newborn- nyfødt- babyfotograf. Kræver en fotograf der er tålmodig og forstår hvordan fotograferingen af de helt små, udføres med 100% fokus på sikkerheden.
Nyfødt, baby, nyfødt fotografering er en af de skønneste måder, at forevige det lille menneskes start på livet. I det lille barns første tid sover det utrolig meget. Det er denne nuttede sovende tid, vi med denne newborn stil ønsker at bevare. Disse babybilleder vil altid minde dig om den enorme kærlighed i har til jeres barn.

Vi tilbyder også fotografering under graviditeten klik her og se vores gravid fotograferinger.
Som newborn- nyfødt- babyfotograf, ja, vi har jo mange navne 🙂 tilbyder vi også de populære måneds babybilleder, hvor vi følger den lille hver måned, hver 2. eller  hver 3. måned det første år.
Se fx vores samlede pakketilbud på gravid, nyfødt og måneds fotografering her.

Eller vores samlede pakketilbud på nyfødt og måneds fotografering her.

På vores Facebook side kan du følge vores arbejde og se flere forskellige billeder. Klik her.

Sådan bliver forløbet:

Fra august 2019 tages et nyt system i brug, dette gælder ved nyfødt fotografering i studie. Det betyder at leveringstiden bliver korter end tidligere.

  1. Fotografering af jeres baby i vores professionelle fotostudiet, som ligger 5 minutter fra motorvejsafkørslen i Taulov ved Fredericia.Udvælgelse af favorit babybilleder – på storskærm i studiet, og eventuelt valg af produkter samme dag som fotograferingen. Vores prisliste kan du se her. Hvis I har svært ved at vælge hjælper fotografen jer.Mulighed for webgalleri med 30 dages udvælgelses tid. Sådan at I har 30 dage til at vælge hvilke billeder der skal fremkaldes, eller hvilket billeder i ønsker digitalt.
    I får adgang til webgalleriet inde for 7 hverdage efter udvælgelsen i studiet.
  2. Leverings tiden på de færdige produkter vil ligge mellem 2 og 6 uger fra bestillingen er modtaget. Det vil varierer efter type produkt og hvor travlt der er i redigerings hulen.

Bestilling af newborn fotograf

For at være sikker på, at få en tid hos en professionel newborn fotograf. Skal der gerne bestilles tid allerede under graviditeten. Bestil gerne 2-4 måneder før din november termin. Vi taler sammen og planlægger en foreløbig dato på baggrund af din november termin, som vi kan ændre alt efter hvordan det passer, når vi kender den endelige fødselsdato. Vi kan lave et skønt nyfødtfoto af babyer uanset om de er 5 dage eller 5 uger. Så bliv ikke nervøs, hvis I skulle føde for tidligt, støde ind i komplikationer eller på anden måde blive forhindret i, at få taget jeres babybilleder allerede 10 dage efter fødslen. 10 til 14 dage er vores fortrukne alder – men vigtigst er det altså, at det bliver en god og tryk oplevelse. Enhver familie er unik og er det vigtigt for jer at få taget jeres nyfødtfoto præcis 8 dage efter fødslen, så gør vi alt vi kan for at efterkomme dette. Men husk, rammer vi ikke den fortrukne alder, så er et nyfødtfoto af jeres 5 uger gammel baby altså lige så unikt og fantastisk for jer.