Gravid – Baby – Børn – Familier – Kæledyr

Mine udendørs Fine Art fotograferinger er for alle som ønsker billeder i den smukke natur. Det er en fotografering hvor vi giver og tid til at tage nogle skønne portrætter samt billeder af stemningen.

Vi har et  “All inclusive” koncept – det vil sige at alle billeder medfølger som digital fil.
Der fravælger kun de billeder, som er meget ens gentagelser af samme motiv, eller fejlskud. Et fejlskud kan være et billede hvor kameraet har fået fokuseret på baggrunden i stedet for menneskerne.
Du får både billeder med en standart efterbehandling og nogle Fine Art efterbehandlinger.
Billederne får du digitalt, så du kan vise dem frem online eller få printet hos din fortrukne printudbyder. Printede billeder i lækker kvalitet kan bestille fra 45 kr.

Fotograferingen tager mellem 45 min og 2 timer. Det afhænger af hvilken lokation der ønskes. Prisen er den samme uanset hvilken lokation der ønskes. Fie har flere fortrukne lokationer der kan vælges imellem. Det afhænger her af hvad I ønsker. Du kan lave screenshot af et af dine favorit billeder. Enten her fra hjemmesiden eller på Facebooksiden Fotograf Fie Vandborg. Når du sender en uforpligtet forespørgsel via formularen her under. Kan du vedhæfte dit favorit billede.

Det sammensatte billede

Sammensat Fine Art billede

Her over kan du slide imellem 2 billeder fra sammen sted. Det ene er et billede taget ved en enkelt optagelse. Det andet et sammensat af 25 billeder. På den måde skaber jeg denne type sammensatte Fine Art billeder. Det er en redigering som tager flere timer.

Juli tilbud

3. 10. eller 25. juli 2020

 • Fotografens erfaring og talent
 • 30 minutters aftale på oplyst lokation nær Fredericia, her af 15-20 min. fotografering
 • Online galleri hvor I kan downloade alle billederne digitalt eller bestille print.
  Billederne er standart efterbehandlet og klar til print straks efter download.

Pris: 1200kr

Først til mølle. Fotograferingen skal betales straks ved bookning. Bliver vejret dårligt flyttes fotograferingen til en anden dag.

Hvad får du:

 • Fotografens tid og talent en lørdag, søndag eller feriedag.
 • Op til 2 timers session på en lokation i Fredericia området.
 • Alle billeder digitalt, med standart efterbehandling. Antal afhænger af om der skal tages billeder af hele familien samlet og børene hver for sig. Regn med 20 billeder ved en person og omkring 60 ved en hel familie. Nogle gange er der flere. Det afhænger altid af hvordan fotograferingen forløber og humøret og tålmodigheden hos børnene.
 • Op til 4 Fine Art efterbehandlede billeder, kun 1 Sammensat Fine Art billede . Leveres også digitalt.
 • Online galleri med digital backup i 3 år
 • Mulighed for lån af rekvisitter og at i kan planlægning picnic.
 • Mulighed for sol op- eller nedgangs billeder.

Prisen er 4500kr

Printede billeder:

Der printes på 300g kvalitets fotopapir på en professionel fotoprinter. Ønskes der støre billeder end de størrelser du kan se her under, så bestilles billedet hos en leverandør. Prisen vil afhænge af størrelse og materiale.

Har I særlige ønsker kan vi altid undersøge mulighederne. 

Fine Art fotopapir
Størrelser:
60 x 90 cm – 700 kr
50 x 70 cm – 500 kr
40 x 50 cm – 450 kr
30 x 40 cm – 300 kr
21 x 30 cm – 200 kr
18 x 24 cm – 65 kr
13 x 18 cm – 45 kr

Lærreds print
Størrelse:
50 x 70 cm –   1395 kr
40 x 50 cm –  1045 kr
30 x 40 cm –    795 kr
20 x 30 cm –   695 kr
18 x 24 cm –   595 kr

Send en uforpligtende forespørgsel:

Her under kan du sende en forespørgsel på en udendørs tid. Der kan bookes tider fra 2 dage (nogen gange har jeg en tid om 2 dage og andre gange førs om 3 eller 6 uger. Det afhænger af sæsonen) og op til 2 år ud i fremtiden.
Der skal blot betales et ikke refunderbart depositum på 500kr ved bookning.

En udendørs fotografering planlægges efter vind og vejr – og der kan godt ønskes en regnvejrs dag eller snevejr måske. Fotograferingen vil ligge om morgnen eller eftermiddagen/aftnen, tidspunkt på dagen aftales i forhold til ønske til lokation. Det er også muligt at selv bestemme en lokation – fx egen have, mark eller skov. Så vil jeg blot foretrække at der tages lidt billeder rundt i det ønskede område. Så kan jeg nemlig danne mig et overblik.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Afstand og fotografering

Denne Covid-19 situationen gør at der må taget nogle nye forbehold i forhold til hvordan vi hilser på hinanden.

Til fotograferingen kan vi holde god afstand. Jeg er 2 – 5 meter væk fra dem jeg fotografere og vi kan lave en high five i luften på sikker afstand. Vi tager de forbehold der er anbefalet.
Vi har altså ingen fysisk kontakt, sådan plejer det at være. Dog kunne et pænt goddag til de voksne eller en spontan krammer fra et barn godt snige sig ind. De krammer må jeg have tilgode.