Gravid – Baby – Børn – Familier – Kæledyr

Mine udendørs fotografering er for alle som ønsker billeder i den smukke natur. Jeg tilbyder 3 forskellige fotograferinger opdelt i tid.

½ time, en time og 1½ til 2 timer alle er “All inclusive” – det vil sige at alle billeder medfølger som digital fil.
Vi fravælger kun de billeder, som er gentagelser af samme motiv, eller fejlskud. Et fejlskud kan være et billede hvor kameraet har fået fokuseret på baggrunden i stedet for menneskerne.
Det sker – fordi denne fotografering ikke kun er stillesiddende opstillede portrætter. Det er både portrætter og billeder i fri leg.

Hvordan booker I tid

Fotograferingen forudbestilles via webshoppen. Her giver du nogle forskellige oplysninger, som gør det nemmer for mig at planlægge jeres fotografering. I kan også ringe til mig, for at aftale tid og sted..

Når du har forudbestilt en tid, skal du kontakte Fie på 26237265
Telefontid på hverdage: 16:00 og 19:00.

Udendørs fotografering i 2020

Maj måned blev udsolgt i løbet af 7 dage, da jeg i maj 2019 satte maj 2020 op i webshoppen.  Der blev derfor oprettet venteliste.

Verden har ændret sig og der er flyttet konfirmationer m.m så der bliver flere ledige tider til udendørs fotografering i maj i år. Så hold dig ikke tilbage med at ringe og forhør dig om en ledig tid. Der er flest tider i hverdagen.

Afstand og fotografering

Denne corona situationen gør at tiden er en smule usikker. Men en ting er sikkert, det bliver hverdag igen. Så pt er alle aftaler med forbehold for udviklingen.

Jeg forventer at genoptage den udendørs fotografering den 14. april. Til fotograferingen kan vi holde god afstand. Jeg er 2 – 5 meter væk fra dem jeg fotografere og vi kan lave en high five i luften på sikker afstand. Vi tager de forbehold der er anbefalet.
Vi har altså ingen fysisk kontakt, sådan plejer det at være. Dog kunne et pænt goddag til de voksne eller en spontan krammer fra et barn godt snige sig ind. De krammer må jeg have tilgode. 

Til maj åbner jeg op for forud bestilling til udendørs fotograferinger 2021.