Tag med på tur

Mine udendørs fotograferinger er blevet meget populære. Jeg har mange fortrukne lokationer rundt omkring Fredericia. Til næste sæson kan du bestille til de forskellige lokationer. Sådan at du kan vælge din fortrukne omgivelser.

Ikke flere pladser tilbage i 2020

Hvis jeg opretter flere pladser til fotografering før jul, så sendes der besked ud om disse på min nyhedsmail.

Hvis det bliver snevejr!

Så opretter jeg tider, som bliver sendt ud på min nyhedsmail og så delt på min Facebook side. Så tilmeld dig min nyhedsmail – husk at bekræfte din mail. (Hvis du opdatere siden her, popper tilmeldings boksen igen)

Hvordan kan vi bestille tid?

Bestil plads via webshoppen når det passer dig –> ring og aftal en dato på telefon 26237265 hverdage fra 16:00 til 19:00.
Eller
Ring og aftal en dato på telefon 26237265 hverdage fra 16:00 til 19:00.

Når jeg åbner op for pladserne til den nye sæson – giver jeg besked i min nyhedsmail. Pladserne kan bookes her via webshoppen efter 1. til mølle princippet.  

Jeg deler det selvfølgelig også på mine sociale medier, men da det jo kun er omkring 10-20% af følgerne som får vist det jeg deler, så være på den sikre side og opskriv dig på nyhedsmailen – som du altid nemt kan framelde dig igen.

Gavekort!

Det er nu muligt at købe et gavekort som kan benyttes til alt hvad jeg udbyder. Om det er et kursus, fotografering eller doula ydelse. Så det kan komme på ønskelisten til jul <3

Afstand og fotografering

Denne Covid-19 situationen gør at der må taget nogle nye forbehold i forhold til hvordan vi hilser på hinanden.

Til fotograferingen kan vi holde god afstand. Jeg er 2 – 5 meter væk fra dem jeg fotografere og vi kan lave en high five i luften på sikker afstand. Vi tager de forbehold der er anbefalet.
Vi har altså ingen fysisk kontakt, sådan plejer det at være. Dog kunne et pænt goddag til de voksne eller en spontan krammer fra et barn godt snige sig ind. De krammer må jeg have tilgode. 

 

Copyright © Fotograf Fie Vandborg

Telefon: +4526237265
Træffes bedst mandag til fredag:
16:00 – 19:00

Fotograf Fie Vandborg
Bovballe Møllevej 111B
7000 Fredericia
Cvr-nr: 28015674

Få en mail!

når jeg planlægger udendørs sæsonen 2021