Tag med på tur

Mine udendørs fotograferinger er blevet meget populære. Jeg har mange fortrukne lokationer rundt omkring Fredericia. Til næste sæson kan du bestille til de forskellige lokationer. Sådan at du kan vælge din fortrukne omgivelser.

Få pladser tilbage i 2020

Hvis du ønsker at blive fotograferet inden jul, så skal du ringe for at høre om en af de ledige tider jeg har, passer jer. Telefon tid er hverdage fra 16:00 til 19:00 på telefon 26237265.

I “Den hemmelige have” har jeg et portfolio tilbud, som kan bestilles til fotografering i år eller til næste år. Tilbuddet gælder til og med 1. november 2020. Derefter lukkes der for tilbuddet.

Hvis det bliver snevejr!

Så opretter jeg tider, som bliver sendt ud på min nyhedsmail og så delt på min Facebook side. Så tilmeld dig min nyhedsmail – husk at bekræfte din mail. (Hvis du opdatere siden her, popper tilmeldings boksen igen)

Hvordan kan vi bestille tid?

Når jeg har få tider tilbage, 5 eller under, så skal disse tider passe ind i de i forvejen planlagte lokationer. Derfor er det kun muligt at booke tid via telefon opkald.
Når jeg åbner op for pladserne til den nye sæson – giver jeg besked i min nyhedsmail. Pladserne kan bookes via webshoppen efter 1. til mølle princippet.  

Jeg deler det selvfølgelig også på mine sociale medier, men da det jo kun er omkring 10-20% af følgerne som får vist det jeg deler, så være på den sikre side og opskriv dig på nyhedsmailen – som du altid nemt kan framelde dig igen.

 

Afstand og fotografering

Denne Covid-19 situationen gør at der må taget nogle nye forbehold i forhold til hvordan vi hilser på hinanden.

Til fotograferingen kan vi holde god afstand. Jeg er 2 – 5 meter væk fra dem jeg fotografere og vi kan lave en high five i luften på sikker afstand. Vi tager de forbehold der er anbefalet.
Vi har altså ingen fysisk kontakt, sådan plejer det at være. Dog kunne et pænt goddag til de voksne eller en spontan krammer fra et barn godt snige sig ind. De krammer må jeg have tilgode. 

 

Hvordan bestiller vi?

Tidsbestilling

Du kan enten bestille en plads i webshoppen og derefter kontakte Fie, eller kontakte Fie for tidsbestilling før du bestiller plads i webshoppen.

Fie kan også kontaktes på telefon: +4526237265

Træffes bedst på hverdage mellem 16:00 og 19:00

Copyright © Fotograf Fie Vandborg

Telefon: +4526237265
Træffes bedst mandag til fredag:
16:00 – 19:00

Fotograf Fie Vandborg
Kustrupvej 27
5500 Middelfart
Cvr-nr: 28015674

Få en mail!

når jeg planlægger udendørs sæsonen 2021