Trelde næs i Fredericia

Adressen til gpsen: Naturcenteret Trelde Næs, 7000 Fredericia

I skal helt ud for enden af Trelde Næs vej. Til den store p-plads. Fra p-pladsen ind til min hemmelige skov, er der 15-20 minutters gå tur. Man kan fint køre med klap- og barnevogn rundt i skoven. 

Der er toiletter ved Naturcenter Trelde Næs.
(kan være lukket pga. Covid-19)

Hvordan I finder mig

Her under er der et billede af området. Jeg har tegnet et rødt kryds, det er der hvor vi skal fotografere. Hvis du er den første kunde på dagen, mødes vi på p-pladsen og følges ind. I mailen står der hvad tidspunkt og om du skal mødes med mig i skoven eller på p-pladsen.

Når du står på p-pladsen, skal du have vandet på venstre side. Så når du går ind mod Troldehuset har du havet på venstre side. I kan gå af den stien igennem skoven (gul streg på kortet) eller langs vandet (blå streg på kortet).

Går I af den gule sti, kommer I først til naturskolen, så til Troldehuset. I skal om bag ved Troldehuset af stien der føre hen forbi et åbent område ned til vandet. Når I kommer rundt kan I sikkert få øje på os inde i skoven. 
Går i langs den blå sti langs vandet, kommer I først forbi naturcenteret og toiletterne. Her følger i bare stien hen mod skoven. Når stien deler sig i 2 skal I gå til højre og følge stien rundt til I er omme ved den gamle del af skoven. Der kan I helt sikkert se os i området. 
(Det er på kortet jeg har tegnet en gul og blå streg, der er ikke en afmærket gul/blå sti der ude)

Huske liste:

  • En ekstra varm trøje, alt efter vindretningen kan det være koldt på næsset. Er man først begyndt at fryse, så er det ikke sjovt. Det er altid nemmer at tage en trøje af hvis det bliver for varmt.

  • Myggemiddel hvis man er en af dem som myggen elsker.

  • Madpakke og vand – det er en mega lækkert område at nyde en madpakke.

  • Et sæt tørt skiftetøj. Det kan være vådt og mudret. Har det regnet op til jeres aftale, så tag gummistøvler på og de “pæne” sko med til at have på på billederne.

  • Tjek for flåter når I kommer hjem.

Kontakt oplysninger:

Jeg har min telefon med ud og kan kontaktes på: 2623 7265.

I denne Covid-19 tid er der ingen håndtryk og vi holder lidt ekstra afstand til hinanden.
Hvis I udviser tegn på sygdom, skal I flytte aftalen.