Tak for din tilmelding til mit nyhedsbrev

Husk, at dette kursus kan du også få nytte af, hvis du først skal føde længe efter denne situation. For du skal måske ikke have bedsteforældrene med til fotografering – eller søskende, gudmor. Alle de mennesker der er i jeres liv kommer ikke med hos den professionelle fotograf. Så dette kursus kan du også benytte så du får den basale forståelse for lyset. Det er nemlig det vigtigste værktøj, lys.

Er du nysgerrig efter at høre mere om de kurser jeg udbyder kan du klikke her og gå til min side med kurser for fotografer.

Kan du ikke deltage på nogen af livedagene?

Som sagt så bliver disse optaget og lagt ind sådan at du kan se dem igen og igen. Du får stadig mulighed for at stille spørgsmål. Det bliver bare på en anden måde. Bliver der nogle spørgsmål efter det live webinar, så laver jeg et modul med spørgsmål og svar.

Har du spørgsmål til kurset, kan du altid skrive til mig på messenser. Eller sende en mail/sms eller ringe til mig 🙂