Kursus til forældre
- fotografering af nyfødt og baby fra 1 måned til 1 år.

Da vi gik ud af 2. uge i den landsdækkende lockdown og jeg som nyfødt fotograf havde været nødt til at lukke ned for fotograferinger, og skulle fortsætte lukningen i frem til 10. maj. Her håber vi på en genåbning.

Fik jeg den ide at lave et kursus til de forældre, som ikke kunne komme afsted til nyfødt fotografering. Selv om jeg godt ved, at det aldrig vil blive helt det samme, så syntes jeg det var synd og skam, hvis ikke disse forældre fik taget nogle fine billeder af deres babyer. Så jeg har lavet dette kursus til nybagte forældre, for at hjælpe dem med selv at fotograferes deres babyer der hjemme. 

Jeg underviser normalt andre fotografer i nyfødt og udendørs fotografering, samt i billedbehandling. Så det er ikke et helt uvant område at undervise i emnet. Så hvorfor ikke også undervise forældre, som ønsker selv at fotografere deres børn?

Jeg har nu gjort næste kursus klar til pre-order. Et kursus i fotografering af baby fra 1 måned til 1 år.

Fotografering med din mobil eller dit eget kamera

Da jeg i sin tid startede med at fotografere babyer, var det min egen datter som jeg lavede månedsbilleder af. Jeg startede med et gammelt analogt kamera og fik hurtigt et 3,5 mega pixel digital kamera. Her startede min baby fotograf karriere, for 16 år siden. Hvis du har interessen, så hold dig ikke tilbage fordi du kun har kameraet i mobilen. Vi starter alle et sted. Fotografiet er en fantastisk hobby.

Jeg har lavet et kursus hvor du kan bruge din mobiltelefon, eller hvis du ejer et kamera, så kan du bruge det. Billederne med mobilen kan ikke printes op i kæmpe format, men det afholder os jo ikke fra at bruge det flittigt i hverdagen. Kurset her er til dig som gerne vil fange dit barns liv på bedste vis – med de redskaber du har til rådighed.

Adgang til kurset for evigt

Undervisningen ligger på platformen som video og kan genses så tit du vil. De live webinar optages også hvorefter de lægges ind på platformen til du kan se igen.

Du har  altså livstids adgang til undervisningen.

Køb gavekort til kurset her!​

En skøn barselsgave du kan sende til familien på mail eller printe og give dem. Gavekortet har en unik kode som kan bruges på undervisnings platformen. Hvis du ønsker at betale Mobilepay, kan du købe gavekortet her på webshoppen, og bruge koden selv.
Gavekortet virker til enten nyfødt, eller baby 1 måned til 1 år.

Hvordan foregår det?

Kurset er optaget undervisning, som du får adgang til på min online undervisningsplatform. Der afholdes også live webinar på kurset i nyfødt fotografering.  Særligt nyfødte er der nogle meget vigtigt punkter, du skal kende før du går i gang med at pose (anrette/krølle sammen) din baby. Begynd ikke på noget før du ved hvad du laver! Det er meget vigtigt!

Fællesskab i Facebook gruppe

Du inviteres til et fællesskab for andre forældre, der også er interesseret  i at fotograferes deres børn og babyer. Her kan I hjælpe hinanden, komme med inspiration og vise jeres billeder frem. Her holder jeg også gerne opfølgende spørgerunder via lives direkte i gruppen.

Det er helt frivilligt at hoppe med i gruppen, men jeg håber meget at du vil komme med 🙂

Hvad skal du bruge?

Jeg har lavet kurset sådan, at de ting du skal bruge alt sammen er noget du kan finde i dit hjem. Du skal altså ikke ud og handle dig fattig i dimser og stof.  

Du kan bruge kameraet i din mobil, eller hvis du har et lidt bedre almindeligt kamera – kan du bruge det. 

De ting jeg viser dig i forhold til redigering af billeder, er alt sammen noget der er gratis at bruge, eller indbygget i telefonen.

Du behøver ikke et dyrt kamera for at lære de vigtigste ting omkring det at fotografere dit eget barn.

Pris!

Sådan fotografere DU din baby hjemme – optaget webinar
(dette kursus er til nyfødt fotografering):

Intro prisen er kun 300 kr fra 1. juni 695 kr

Sådan fotografere du din baby – fra 1 måned til 1 år:

Pre-order pris, kun 300 kr udkommer 1. maj. Prs fra 1. maj 695 kr

To i En bundle

Få begge kurser for 500 kr frem til 1. maj, her efter 995 kr

Kan du ikke deltage på nogle af live dagene?

Som sagt så bliver disse optaget og lagt ind sådan at du kan se dem igen og igen. Du får stadig mulighed for at stille spørgsmål. Det bliver bare på en anden måde. Bliver der nogle spørgsmål efter det live webinar, så laver jeg et modul med spørgsmål og svar.

Har du spørgsmål til kurset, kan du altid skrive til mig på messenger. Eller sende en mail/sms eller ringe til mig 🙂

Del på facebook
Del på din Facebook