Onlinekursus
- Forevig babys milepæle

I kurset her får du en basis forståelse for fotografens vigtigste værktøj – lyset. Du får også tips og tricks til at fotografere den lille på de forskellige stadier.

Du får undervisning i fotografering af baby som helt nyfødt, 1, 2, 3 og helt op til 12 måneder.

I den tilknyttet Facebook gruppe kan du spare med de andre kursister og stille spørgsmål, som derefter besvares enten live i gruppen eller på en optaget video lagt ind i Q&A modulet. 

Dit udstyr er ikke vigtig, forstået på den måde at du kan bruge din mobil eller dit kamera. Selv om du måske ikke har det bedste udstyr, så vil du helt sikkert alligevel fotografere den lille en helt masse.  Har du et godt kamera, så er det bare et plus. 

Med den viden du får i kurset her, så vil du være klar til at fotografere den lille igennem hele dit liv og støt og roligt vil du udvikle måden du fotografere på.

BONUS

Køb før 1. juli og få følgende bonus kurser med i prisen I 2020 kommer en række kurser til fotointeresseret. Jeg har udvalgt nogle af disse som du kan komme med på når de køre som beta forløb. Fordi kurserne er beta kurser og udgivelses datoen ikke er kendt endnu, får du dem med som bonus ved at købe kurset nu.

Udnyt din mobiltelefons kamera

I dette kursus viser og forklare jeg hvordan du styre kameraet i mobilen. Det vil selvfølgelig variere lidt fra mobil til mobil hvordan og hvorledes menuen ser ud og de forskellige mærker har forskellige funktioner. Grundprincipperne er dog de samme. Undervisningen bliver lavet på en Huawei p30 pro. Men planen er at låne forskellige andre mærker og lave vejledninger til også.

Spejlrefleks - tag styringen over de manuelle funktioner

I dette kursus lære du at fotografere med dit spejlrefleks/spejlløse kamera. Du lære at styre dine indstillinger så du bestemmer over dit resultatet.

Del på facebook
Del på din Facebook