Photoshop kurser på dansk

Vil du lære at bruge Adobe Photoshop til at forbedre dine billeder og få fokus på det som du gerne vil vise? Så kan du nu komme med på Fies online webinar. Webinaret optages, så du kan gense det lige så mange gange du har lyst til. På den måde kan du under den online undervisning være fokuseret på hvad der sker på skærmen, og stille spørgsmål under vejs.

Fie taler dansk, men bruger Photoshop på engelsk. Så det er en fordel at have den engelske version installeret. Men har man den danske, og er godt i gang med at have lært at finde rundt, så går du nu nok alligevel. Fie skal jo lære begge sprog uden af, så hun kan hjælpe jer 😉

Det du lære på disse webinar er at bestemme over dit resultat. Altså ikke at bruge en action der hurtigt ændre dit billede, men trin for trin tage kontrollen og opbygge billedet.

18. juni 2019 kl 20:00 til ca 21:00

Afholdes et webinar med redigering af de 3 billeder her under. Og husk nu, når man ikke at komme ind, eller skal man forlade computeren under vejs i selve webinaret, så optages det jo så man kan gense dette.
Du får adgang til det på en særlig medlemsside her på på hjemmesiden. Videoerne kommer op inde for 7 dage efter webinaret har fundet sted.