Nyfødtfotograf og Doula

Selv om jeg er uddannet Multimedie designer og Reklame- og portrætfotograf, er langt den største del af min forretning omkring nybagte familier. Jeg er nørd, og jeg overbevist om, at den tværfaglighed jeg har fået ved at kombinere mit håndværk med uddannelsen som Livsdoula (fødselshjælper). Ruster mig rigtig godt som nyfødtfotograf, og som underviser i nyfødt fotografering.

Jeg er specialiseret i fotografering af de helt små nye mennesker. Siden 2011 har jeg arbejdet med at forevige denne første fantastiske tid. Det er et arbejde jeg virkelig ikke kan forestille mig at leve uden. Jeg elsker at give familierne denne første forelskelse for evigt.

Jeg fotografere nyfødte babyer i newborn stilen fra de er 1 uge til 6 uger. I min vejledning kan du læse mere om hvorfor min grænse er 6 uger og ikke 2 som mange andres.

Mange tror at disse newborn billeder kun kan laves inde for de første 10 dage af barnets liv. Det handler om meget andet end babys alder, og ingen babyer er ens, og derfor er der ingen regel der gælder for alle. Det hele handler om at skabe ro og tryghed, og lære den lille at kende. 

Jeg fotografere de små i newborn stilen – sovende og vågne. Fordi man kan begge dele, og hvem kan stå for sit nyfødte barns blik.

Tidligere
Næste

Hvad koster det? 

Jeg fotografere efter et all inclusive koncept, hvor du får x antal min/timers fotografering af jeres lille – og alle de digitale billeder med min standart efterbehandling. Herefter kan der tilkøbes printet billeder, eller yderlig efterbehandling, hvis der er særlige ønsker. De billeder du gerne vil have lavet forstørrelser af, de får en særlig Fine Art efterbehandling – som ikke koster ekstra, men er en del af servicen.
Fotograferingen er opdelt i 1½ time og 2 til 4 timer. En traditionel (hvor baby skal sove og poseres i søvnen) nyfødt fotografering tager i gennemsnit omkring 1½-2 timer for fotografering af baby alene. Vil du have størst sandsynlighed for at få sovebilleder, skal du vælge 2-4 timers session. Der er dog aldrig nogen garanti med de små skønheder. Men jeg har garanti på den måde, at hvis det er totalt umuligt og baby slet ikke vil – så aftaler vi en ny fotografering. For baby kan også have en dårlig dag.

Her under kan du se prisen og klikke dig ind og læse mere om min nyfødt fotografering. Fotograferingen kan både foregå i mit atelier eller hjemme hos jer.