Jeg er specialiseret i fotografering af de helt små nye mennesker. Både de små sovende babyer i newborn stilen og de lidt større babyer der er nået til de forskellige stadier. Fx at de kan sidde op eller begynder at komme fødderne i munden. 

Jeg fotografere nyfødte babyer i newborn stilen fra de er 1 uge til 6 uger. I min vejledning kan du læse mere om hvorfor min grænse er 6 uger og ikke 2 som mange andres.

Mange tror at disse newborn billeder kun kan laves inde for de første 10 dage af barnets liv. Det hanler om meget andet end babys alder, og ingen babyer er ens og derfor er der ingen regel der gælder for alle. Det hele handler om at skabe ro og trykhed, og lære den lille at kende. 

Jeg fotografere de små i newborn stilen – sovende og vågne. Personligt elsker jeg at de har åbne øjne. Selv om det kan være svært at fange deres blik, fordi de tit skeler. Så her kommer fotografen på en lille opgave.

Tidligere
Næste

Hvad koster det? 

Jeg fotografere efter et all inclusive koncept, hvor du får x antal min/timers fotografering af jeres lille – og alle de digitale billeder med min standart efterbehandling. Herefter kan der tilkøbes printet billeder, eller yderlig efterbehandling, hvis der er særlige ønsker. De billeder du gerne vil have lavet forstørrelser af, de får en særlig Fine Art efterbehandling.
Fotograferingen er opdelt i 45 min, 1½ time og 2 til 4 timer. En traditionel (hvor baby skal sove og poseres i søvnen) nyfødt fotografering tager i gennemsnit omkring 1½-2 timer. Vil du have størst sandsynlighed for at få sovebilleder, skal du vælge en fuld session. Der er dog aldrig nogen garanti med de små skønheder. Men jeg har garanti på den måde, at hvis det er totalt umuligt og baby slet ikke vil – så aftaler vi en ny fotografering. For baby kan også have en dårlig dag.