Nyfødt modeller søges

Til workshops for fotografer igennem hele 2020

Jeg uddanner fotografer i nyfødt fotografering, og dertil søger vi nyfødte, som vi kan få praktisk øvelse med. Der afholdes 1 workshop hver måned, og her ønsker vi at fotografere rigtige babyer.

Kursisterne har fået undervisning, hvor vi har brugt en dukke til at lære omkring sikkerhed, lys, posering m.m. Her efter skal de lære alle teknikkerne på virkelige og uforudsigelige babyer. Så derfor søger jeg de små modeller.

Vores vigtigste punkt er sikkerhed for den lille, og trykheden for mor og far. At blive en dygtig nyfødt fotograf, handler om at lære, at lære de små at kende på så kort tid, at vi i løbet af en fotosession kan samarbejde omkring at skabe skønne miner til mor og far. Minder der vil holde jeres forelskelse glødene resten af jeres liv. 

Krav for at baby kan blive vores model

Vi skal have lov til at bruge billederne i vores markedsføring. Det vil sige på hjemmeside, sociale medier og offline fremvisning hos samarbejdspartner. 

Som tak får I digitale billeder som I kan printe hos et hvilket som helst print firma, og dele på jeres sociale profiler.
I vil få mellem 15 og 30 forskellige billeder. Disse har fået en standart redigering som passer fint til fremkaldelse i traditionel fotoalbums størrelse. Herudover får I også 4 billeder som får en Fine Art efterbehandling der passer til at billederne kan forstørers op i store flotte print. 
I kan selv udvælge de 4 billeder.  

Hvordan ansøger du?

Det gør du ved at blive medlem i min Facebook gruppe for årgang 2020s mødre. Der lukkes medlemmer ind 1 til 3 gange om måneden.
Her i gruppen kan du deltage i debatten, søge sparring hos de andre mødre. Ind imellem kan du deltage i en konkurrence om en nyfødt fotografering.  
Der gives også en særlig medlems rabat i gruppen, til jer der vil være sikre på at få den lille fotograferet. 

Det er i denne gruppe at jeg ca 7 dage før workshoppen, laver et opslag hvor jeg søger efter nyfødt modeller. 

Babyen vi skal bruge på workshoppen skal være mellem 1 og 6 uger så det er et meget lille tidsrum vi har til at finde modellen i. Det at bruge en Facebook gruppe gør hele denne proces både sjover og nemmere. 

Der søges kvinder med termin hver måned

Da jeg holder minimum en workshop/kursusdag om måneden, igennem hele året. Søger jeg derfor også efter gravide kvinder, som har termin fra nu og 8 måneder frem. 
Gruppen er kun for kvinder, som venter barn eller som har fået barn i 2020. Udover at gruppen her er til jeg kan finde modeller, så er det også en gruppe som i fremtiden vil være en gruppe for årgang 2020s mødre. Til sparring, støtte og debatter. 

Dage til der lukkes nye ansøger ind igen

Fotograf Fie Vandborg

Højrupvej 6a, Taulov
7000 Fredericia
www.fiev.dk
Mobil: 2623 7265

Har du spørgsmål?