Det første portræt

Lille syvsover

I den første tid sover baby rigtig meget, og det er denne søvn vi med newborn/nyfødt fotografering bruger for at skabe disse søde drømmebilleder. Det ser letter ud end det er, for det er ikke bare lige at flytte rundt på en sovende baby. Det er vigtigt at vide, hvordan man flytter baby rundt sikkert. Det kræver masser af tålmodighed at arbejde med de små. Derfor tager en sådan fotografering også længere tid, end en almindelig baby fotografering. Der skal nemlig være tid til spise og puslepauser.

Jeg er specialiseret i at håndtere de små og jeg har nørdet denne niche længe. Jeg uddanner også andre fotografer i at fotografere de små syvsovere. Jeg tilbyder fotograferingen af babyer fra de er 1 uge til 6 uger. I min vejledning kan du læse mere om de forskellige uger. Mange ønsker en så tidlig fotografering som muligt, men det kan blive for tidligt. Det er vigtigt at fotograferingen kommer til at passe til jeres forløb. Derfor at det altid et individuelt valg om baby skal være 10 dage eller 4 uger til sit første portræt.

Hvordan planlægger vi fotograferingen?

Baby fødes jo ikke nødvendigvis på terminsdatoen, og det ved jeg godt.  Jeg går ud fra, at din termin er en periode fra ca 3 uger før til 2 uger efter den terminsdato som du har stående på din vandrejournal. Det betyder at den tid der bestilles, er en fleksibel sådan at den kan tilpasset babys fødselsdag. Som tommelfinger regel kan du vælge en dato ca 14-20 dage efter termins datoen.
Hvis baby fødes så den aftalte dato ligger for langt væk fra fødselsdagen, så kan vi prøve at flytte tiden så den passer bedre med fødselsdagen og jeres forløb.

Nyfødt fotografering:

En newborn fotografering kræver tid og tålmodighed. Der går ret meget tid med at pusle om den lille. Fordi de sover ikke bare og vupti så kan vi ligge baby som vi vil. Derfor afsættes der op til 4 timer til en newborn fotografering.

Det er muligt at købe forskellige produkter og/eller digitale billeder.  Efter fotograferingen udvælges billederne og I beslutter hvilke løsning der passer bedst til jer.

Book nyfødt
fotografering i
graviditeten

Tiden er fleksibel og tilpasses den

endelige fødselsdato

Fotograf Fie Vandborg

Kustrupvej 27
5500 Middelfart

CVR-nr: 28015674
Tlf: 26237265