Velkommen til medlemsfordels side!

Denne side er for vores medlemmer af gruppe “Livs Cirkler – om alt det livet byder os”. Du er enten kommet her til ved en søgning på google, eller via et link jeg har delt i gruppen. Er du kvinde, og ikke medlem af gruppen – så er du velkommen til at banke på og komme med.

Dit forspring:

Dage
Timer
Minutter

Sener i dag, lukkes der op for alle!

Her kan I klikke jer ind og få forspring til åbnings tilbundne på min nye hjemmeside. Livets Fotografi, som bliver det nye navn som mit portrætfotografi det kommer til at hedde.

Jeg glæder mig til at komme i gang igen, men frem til juni, der færdiggør jeg 2. semester på den bachelor uddannelse i innovation og entreprenørskab, som jeg startede på tilbage i 2018. Men som blev sat på pause i 2019. Nu skal de sidste eksemer i hus, før jeg starter i praktik i min forretning. I denne praktisk skal der fotograferes i mit nye koncept – og startes flere kursister op på min kursus og mentorforløb. Der til kommer der noget som jeg synes er spænde. Det glæder jeg mig til at fortælle meget mere om når tiden er klar .

Tak fordi du er taget med, jeg håber det bliver sjovt og hyggeligt at have dig med i gruppen.