Velkommen til Livets fotografi

28. april 2021 sparker vi gang i åbningsfesten for Livets Fotografi. En del af Fotograf Fie Vandborgs forretning. Fie vil tilbyde gravid, newborn og baby fotografering. Samt hendes populære udendørs fotograferinger af børn og familier.

Livets Fotograf er skabt efter mere end 11 års erfaring inde for baby og familie fotografering. Vi glæder og til at slå de virtuelle døre op og byde jer inde for.

Vi åbner om:

Dage
Timer
Minutter

Kom med til åbningsfesten !

I min gruppe “Livs Cirkler – om alt det livet byder os”, som er et fællesskab for kvinder, som ønsker at blive gravide, er gravide, mødre og bedstemødre. Holder jeg åbningsfesten med en live udsendelse fra mit studie. Det starter kl 19 til 20, men er der gang i snakken er der afsat tid til kl 21. 
I forbindelse med åbningen, bliver der selvfølgelig nogle gode tilbud, som jer der tilmelder sig gruppen – får forspring til at bruge.

Selv om du ikke tænker du skal bruge et tilbud fra fotografen, er du velkommen til at deltage i gruppen og det fællesskab jeg ønsker at skabe.

Bank på og ansøg medlemsskab nu!

Så kommer du automatisk med når vi starter. Selve festen foregår live, men de gode tilbud vil ligge i gruppen fra du kommer ind. Jeg håper du vil deltage i gruppen og være med til at skabe en online kvindefællesskab.

Med venlig hilsen

Fie Vandborg fotograf og livsdoula