Undendørs fotografering

Online kursus i udendørs fotografering

Lad mig fortælle dig mine hemmeligheder og lære dig mine ynglings teknikker og hvordan jeg bruger dem i de forskellige sæsoner. På dette kursus får du teorien bag udendørs fotografering og praktiske opgaver.  En stor del af kurset består af optaget undervisning i efterbehandling, hvor der lavet efterbehandling af billeder fra alle årstiderne.

Til hver sæson er der mulighed for at deltage i et live webinar hvor der på forhånd kan stilles spørgsmål til undervisning. Samt der er mulighed for at få feedback på sine egne billeder. Det er også muligt at indsende et billede og få redigeret af mig.
Der er åben for tilmelding nu!

Læs mere om kurserne her:

Copyright © Fotograf Fie Vandborg

Telefon: +4526237265
Træffes bedst mandag til fredag:
16:00 – 19:00

Fotograf Fie Vandborg
Bovballe Møllevej 111B
7000 Fredericia
Cvr-nr: 28015674

Få en mail!

Tilmelding til nyhedsmailen her