Kurser og workshops i fotografi

Jeg afholder forskellige kurser inde for fotografiet. Jeg har både et kursus til forældre der gerne vil lære at fotografere deres egen baby. Samt kursus og workshops i udendørs fotografering og newborn fotografering.

Online kursus i udendørs fotografering

Næste hold starter 9. januar 2021. Tilmelding åbner i december 2020 og her kommer der også information om kurset der rummer et begynderkursus i Photoshop. Enkle ældre webinar, samt kurset i fotografering i de 4 årstider. Det er et kursus for dig, som ønsker at fotografere udendørs med en kreativ værktøjskasse. 

Kursus forløb i newborn fotografering

Dette forløb er til dig der ønsker at mestre nyfødt fotografering. Med en til en undervisning fordelt over 7 til 12 måneder – i et forløb du er med til at planlægge. Du får et kursus hvor du kommer til at arbejde i praksis på 6 fysiske kursus/workshop dage. Samt du får digital undervisning du kan se igen og igen.
Pt er der ingen ledige pladser, men opskriv dig på nyhedsmailen hvis du ønsker direkte besked næste gang der åbnes for tilgang af nye kursister.

Venteliste !

Skal du med på næste workshop eller kursus?
Online eller fysisk!
Så tilmeld dig min nyhedsmail, så jeg kan give dig direkte besked når jeg frigiver datoer for de kommende forløb. Husk at bekræfte din mail efter tilmelding.

Copyright © Fotograf Fie Vandborg

Telefon: +4526237265
Træffes bedst mandag til fredag:
16:00 – 19:00

Fotograf Fie Vandborg
Bovballe Møllevej 111B
7000 Fredericia
Cvr-nr: 28015674

Giv eller ønsk et gavekort

Del på facebook
Del på email