Undendørs fotografering

Online kursus i udendørs fotografering

Lad mig fortælle dig mine hemmeligheder og lære dig mine yndlings teknikker og hvordan jeg bruger dem i de forskellige sæsoner. På dette kursus får du teorien bag udendørs fotografering og praktiske opgaver.  En stor del af kurset består af optaget undervisning i efterbehandling, hvor der lavet efterbehandling af billeder fra alle årstiderne.

Der ligger allerede mere end 8 timers optaget undervisning/webinar klar i kurset!

Til hver sæson er der mulighed for at deltage i et live webinar, hvor der kan stilles spørgsmål til undervisning. Samt der er mulighed for at få feedback på sine egne billeder. Det er også muligt at indsende et billede og få det redigeret af mig.
Alle fremtidig gratis webinar, kan genses inde på kursus siden.

Tilmelding lukker 1. marts 2021

Bonus ved tilmelding før 1. marts!

Photoshop for begynder – fra 2020 værdi 599kr
Adgang til alle nye undervisnings videoer (udendørs/portræt/Photoshop) der frigives i 2021

 

Læs mere om kurserne her:

Newborn kursus og mentorforløb

Lær at fotografere nyfødte og skabe forretning

Dette forløb er til dig der ønsker at mestre nyfødt fotografering. Med En til En undervisning fordelt over 7 til 24 måneder – i et forløb som du er med til at planlægge. Sådan at du får et kursus og mentorforløb der passer til dig og det du ønsker at lære.
Du får et kursus hvor du kommer til at arbejde i praksis på de 6 fysiske kursus/workshop dage. På disse dage kan du vælge kun at arbejde med newborn, eller du kan kombiner med baby, gravid og portræt fotografering.
Du får digital undervisning du kan se igen og igen.  Med dette forløb får du både undervisning i fotografering, opbygning af forretning (også selv om det blot er en hobby, så hjælper jeg dig med at bygge en hobby forretning i det omfang som du ønsker). Og så får du mentorsamtaler hvor du bliver vejledt ud fra de opgaver som du står med.

2021 tilmelding er åben nu!

Der er kun 2 pladser tilbage med opstart i 2021, så hvis du overvejer at et mentorforløb er du meget velkommen til at kontakte mig til en uforpligtet samtale. Der er mulighed for at opdele betalingen over flere faktura. Jeg lukker for tilmelding  til newborn kurserne 1. marts 2021.
Fra 2022 stiger prisen for newborn kursus og mentorforløbet.

Her kan du læse mere:

Venteliste !

Skal du med på næste workshop eller kursus?
Online eller fysisk!
Så tilmeld dig min nyhedsmail, så jeg kan give dig direkte besked når jeg frigiver datoer for de kommende forløb. Husk at bekræfte din mail efter tilmelding.

Copyright © Fotograf Fie Vandborg

Telefon: +4526237265
Træffes bedst mandag til fredag:
16:00 – 19:00

Fotograf Fie Vandborg
Bovballe Møllevej 111B
7000 Fredericia
Cvr-nr: 28015674

Få en mail!

Tilmelding til nyhedsmailen her