Når fotografen holder fri

Ja, jeg har fotografi på hjernen. Jeg er på alle måder forelsket i mit fag – også i områder hvor der ikke er så mange penge, at man kan leve af det. Men områder hvor man kan lade fantasien forenes med en følelse, et ord eller en proces af fantastisk skønhed. Fotografiet er skabt til at fortælle historier og skabt til at lette arbejdet for datidens kunstnere. Skabt til at stanse tiden så, kunsten kunne skabes i langsommelighed.

Det digitale fotografi og dets mørkekammer er som en malers værksted – hvor malingen aldrig tørre ind, penslerne aldrig bliver stive og vigtigts af alt…hvor man aldrig løber tør for rød, grøn eller blå. Et sted hvor ens største smerte, kan få lov at være en gave.

Jeg laver kunst fotografier når jeg har tid, overskud og ikke kan lade være. Når en ide har forfulgt mig for længe – eller en følelse bliver for ubærlig. Når en historie ikke kan give slip. Eller når når nysgerrighed for lov at komme i arbejde.

 

Foredragsholder

Fortid i nutid, er fremtidens vækst.

Foredrag om personlig vækst – efter tragiske oplevelser har jeg formået at vende mit liv. Den historie fortæller jeg i mit foredrag “Fortid i nutid, er fremtidens vækst”

Foredrages afholdes næste gang 13. juli 2020 kl 19:00. klik på billedet her under for at læse mere.

 

All The Memories

Her kan du se en kortfilm (introfilm) af et af mine værker. Teksten er et uddrag fra en bog, som jeg skriver på. Ja, der er stavefejl, slåfejl og gramattiske fejl. Men som du lige har læst her over, så fik jeg ikke tildelt de bedste danskfaglige forudsætninger. Men, det skal ikke holde mig tilbage med at fortælle min historie – det betyder jo ikke, at jeg ikke kan. Det betyder blot, at jeg laver flere fejl end andre.

Det har jeg ro i sjælen over, og det håber jeg også du har nu. Prøv at hør her, i skolegården blev jeg spyttet på, råbt spadser efter – fik hade breve, bare fordi jeg gik i specialklasse. Bare fordi det var vurderet, at jeg ikke kunne lære. Bare fordi jeg var en af de børn – fra den opgang med specialklasserne. Jeg skal fortælle dig en ting, jeg er rigtig glad for at modtage mails og beskeder med henvisninger til mine stavefejl. Så kan jeg rette dem, eller vælge at leve med dem. Se fx titlen på filmen her under. Der fik den lige lidt for meget m – det opdager jeg nu, mens jeg skriver denne tekst 😉

Jeg er ordblind, jeg har både taget HF eksamen, Multimediedesigner udd. Reklame- og portrætfotograf udd. 1 semester på PBA i innovation og entreprenørskab. Hvorfor kun 1 semester, var det for svært?

Nej, men jeg var i en alvorlig trafikulykke og kæmper stadig med men derefter. Så jeg valgte at gøre noget andet, det var jeg tvunget til.

Ud over de uddannelser jeg har fra vores skønne uddannelses system, så har jeg de sidste 10 år taget flere online kurser, end jeg har tal på. I alt fra specifikke teknikker inde for fotografi, til markedsførings kurser. Hver år tager jeg et nyt stort kursus, for at opbygge min viden inde for de områder jeg synes er interessante. Tager også mange små. Jeg ser ikke særlig meget tv, jeg underholder mig selv med at høre bøger og modtage undervisning.

Jeg synes ikke det er så skide interessant at være fejlfri.

Med denne indledning, håber jeg du vil nyde min præsentation at billedet her.

 

Køb af mine kunst fotografier

Jeg lever ikke af at sælge kunst, og det har jeg heller ingen forestilling om at ville. Fordi jeg elsker mit arbejde, som portræt fotograf. Men jeg holder også fri og har brug for en arbejdspause, og her laver jeg fotografiske værker eller skriver på min bog.
Selv om jeg ikke vil leve at mit kunstfotografi, så sælger jeg gerne mine billeder. Men det kræver lidt, at få lov at køber. Det kommer der mere om, når jeg har tid og lyst. For husk, mit kunstfotografi og mine personlige projekter er mit frirum.