Portrætter til julegaven

I år har vi plads til 15 portrætfotograferinger før jul. De vil ligge i november og og første uge december.

Familie eller søskende/børene portræt

Fotograferingen koster 400kr her efter skal der købet det antal print eller filer der ønskes. På produktet “portræt fotografering i studie” kan du se vores priser. Denne session kan også bruges til et klassisk portræt. Ønsker I både søskende /familie billeder, samt enkelt portrætter af dem, så skal der bestilles en ekstra 30 min til 200kr Den bestilles når I aftaler dato og tidspunkt.

Du kan ringe og bestille tid før du køber

Ønsker du lige at sikre dig at vi har en tid, før du køber fotograferingen, så ring til Fie på 26237265 og aftal en tid. Bedst i tidsrummet 16:00 til 19:00.

Hvad skal I tænke over?

Ønsker I billeder på en mørk eller lys baggrund? Hvad er I til? Her i galleriet kan I se nogle eksempler på lys og mørk baggrund. I studiet har vi også farvede baggrunde i lyse eller mørke toner. Så det behøver ikke være enten sort eller hvid. Det kan også være en mørk grøn eller lys grå.

Køb en plads i webshoppen

Under galleriet her, kan du gå til produktet i webshoppen og købe en af pladserne. Hvis du ønsker dig portært fotografering af fx bedsteforældre og børnebørn, så kan der købes et gavekort som kan bruges til lige den fotografering som bedsteforældrene ønsker sig.  I kan selvfølgelig også ønske jer et gavekort til en fotografering.

 

Copyright © Fotograf Fie Vandborg

Telefon: +4526237265
Træffes bedst mandag til fredag:
16:00 – 19:00

Fotograf Fie Vandborg
Kustrupvej 27
5500 Middelfart
Cvr-nr: 28015674

Giv eller ønsk et gavekort

Del på facebook
Del på email