En hyldest til din krop

Din smukkeste form

I en graviditet gennemgår du en fysisk og psykisk forvandling. Med en graviditets fotografering vil vi gerne forevige dette smukke øjeblik.

Jeg skaber billeder under graviditeten. Både udendørs eller i studie. Jeg anbefaler at du får dem taget imellem ugen 32 og 36 – selv om man selvfølgelig godt kan få taget billeder i 11. time.

Det kan jo komme som en pludselig indskydelse, og hvis jeg har tid i kalenderen så gør det ikke noget man er mere end 36 uger henne.
Om du vil have taget billederne i studiet eller udendørs, afhænger helt af hvad ud kan lide. Samt af årstiden du er højgravid i.

Venter du barn i 2020?​

Så vil jeg gerne invitere dig til min gratis årgang 2020 gruppe på Facebook. Gruppen er for mødre der venter barn i 2020, eller som har født i år. I gruppen er der plads til baby og graviditets snak. Der laves ind imellem særlige tilbud til kun de som er medlem af gruppen. Jeg vil gerne lave dette fællesskab for jer 2020 mødre for nemt at kunne søge efter nyfødte til mine workshops og så er det en ret fin måde at lære sine besøgende lidt at kende. I kan også lære mig lidt at kende. Gruppen indeholder selvfølgelig markedsførings materiale, da jeg jo fortæller når jeg holder tilbud eller andet.
Søg efter "Årgang 2020 - Fotograf Fie Vandborg" på Facebook, eller klik her under.

Fotograf Fie Vandborg

Kustrupvej 27
5500 Middelfart

CVR-nr: 28015674
Tlf: 26237265