Venter du barn i 2020?​

Så vil jeg gerne invitere dig til min gratis årgang 2020 gruppe på Facebook. Gruppen er for mødre der venter barn i 2020, eller som har født i år. I gruppen er der plads til baby og graviditets snak. Der laves ind imellem særlige tilbud til kun de som er medlem af gruppen. Jeg vil gerne lave dette fællesskab for jer 2020 mødre for nemt at kunne søge efter nyfødte til mine workshops og så er det en ret fin måde at lære sine besøgende lidt at kende. I kan også lære mig lidt at kende. Gruppen indeholder selvfølgelig markedsførings materiale, da jeg jo fortæller når jeg holder tilbud eller andet.
Søg efter "Årgang 2020 - Fotograf Fie Vandborg" på Facebook, eller klik her under.

Graviditets fotografering

Jeg tager gerne billeder under graviditeten. Både udendørs eller i studie. Jeg anbefaler at du får dem taget imellem ugen 32 og 36 – selv om man selvfølgelig godt kan få taget billeder i 11. time.

Det kan jo komme som en pludselig indskydelse, og hvis jeg har tid i kalenderen så gør det ikke noget man er mere end 36 uger henne.
Om du vil have taget billederne i studiet eller udendørs, afhænger helt af hvad ud kan lide. Samt af årstiden du er højgravid i.
Google lidt rundt og se hvad du er til. I studie eller udendørs. Nøgen, i kjoler eller inhyldet i stofkast.

Udendørs fotograferinger er for alle – også gravide

Her under kan du klikke direkte ind og læse mere om en udendørs fotografering hos mig. Hvis du ønsker fotografering i solopgangen skal du vælger den store af de 3 mulige. Den kræver nemlig meget planlægning og er for det meste meget, meget tidlig om morgnen.

Graviditets fotografering i studie

I studiet er der altid godt vejr og her kan der laves mange stilarter.