Sådan bruger du dit gavekort

Hvis du har fået et gavekort til dette kursus, kan du indløse det når du skal betale kurset. Det gør du ved at skrive den kode fra dit gavekort – det gør du der hvor du kan indtaste rabatkode.

Her under ser du information om det kursus du har fået i gave. Samt link til de forskellige datoer for det online webinar. Husk at selv om der er live online undervisning, bliver alt optaget så det kan genses så tit du vil.

Når du ikke kan komme til fotograf

og fotografen ikke kan komme til dig.
Lige nu kan rigtig mange ikke komme til fotograf med deres nyfødte baby. Fordi vi er lukket ned. Vi ved ikke med sikkerhed hvor længe og vi ved ikke hvordan verden ser ud og en uge.
Når man fotografere nyfødte så har man meget tæt kontakt til de små. Så det er vigtigt vi passer på, og holder afstand til vores kunder. Det betyder at vi umuligt kan fotografere de små.

Jeg er så ked af det på jeres veje – for hvor er det ærgerligt ikke at få disse skønne drømmebilleder af de små. Så derfor har jeg lavet dette kursus til dig som lige nu rammer ind i denne situation. Men også dig som har født fortidigt og derfor har nogle retningslinjer at følge.

 

Fotografering med din mobil eller dit eget kamera

Dette kursus kan ikke erstatte det du får hos os professionelle fotografer. Men ved at lære nogle enkle ting, kan du skabe jer nogle fine minder fra denne tid. Det kan være et lille plaster på såret hos jer, som lige nu ikke kan komme afsted til fotograf.

Jeg har lavet et kursus hvor du kan bruge din mobil telefon, og hvis du ejer et kamera, så kan du bruge det. Billederne med mobilen kan ikke printes op i kæmpe format, men det er ikke det vi skal med dette. Det her handler om at fastfryse din babys start på livet – så du altid kan kigge tilbage og mindes jeres start sammen.

Adgang til kurset for evigt

Har du først termin sener end lige nu fx maj, juni, juli  eller august, så kan du godt benytte dig af dette tilbud. Undervisningen bliver nemlig optaget og kan derfor genses igen sener. Så kan du ikke være med på dagen hvor webinaret afholdes, så får du alligevel undervisningen.
Du har livstids adgang til undervisningen.

Hvordan foregår det?

Kurset er optaget undervisning som du får adgang til på min online undervisningsplatform. En del af min forretning er nemlig at undervise andre fotografer, i blandt andet nyfødt fotografering.

Først får du adgang til et online webinar, hvor du undervises live, sådan at du kan stille spørgsmål. Der er ind til videre planlagt 4 live webinar.

 • 30. marts kl 10:00
 • 3. april kl 10:00
 • 6. april kl 10:00
 • 10. april kl 10:00

Kan du ikke deltage live, eller skal du under undervisningen tage dig af baby eller på toilettet – så frygt ej, undervisningen optages sådan at du efterfølgende kan gense undervisningen.

Hvad koster det?

Intro prisen er kun 300kr

Ja, jeg ved det er totalt billigt. Men jeg ved også at der er rigtig mange der kan få glæde af dette kursus.

Hvad skal du have for at få noget ud af dette kursus?

Jeg har laet kurset sådan, at de ting du skal bruge alt sammen er noget du kan finde i dit hjem. Du skal altså ikke ud og handle dig fattig i dimser og stof.  

Du kan bruge kameraet i din mobil, eller hvis du har et lidt bedre almindeligt kamera – kan du bruge det. 

De ting jeg viser dig i forholdt til redigering af billeder, er alt sammen noget der er gratis at bruge, eller indbygget i telefonen.

Indhold i kurset:

 • Sikkerhed og tryghed for baby
  – Hvad må du og hvad må du ikke. Jeg gennemgår her, de vigtigste punkter du skal have for øje, før du går i gang.
 • Hvad du skal bruge
  En liste med de ting du skal finde frem – alt sammen noget du har i dit hjem.
 • Forstå det lys du har i dit hjem
  – Du skal bruge et vindue.
 • Sådan poser (anretter) du baby
  – At pose baby sikkert.
 • Sådan fotografere du baby.
 • Redigering af billeder – åhh nej, det kan jeg da ikke
  Jo det kan du. Men om du vil, det bestemmer du. Dette er et ekstra kursus.

Kan du ikke deltage på nogen af livedagene?

Som sagt så bliver disse optaget og lagt ind sådan at du kan se dem igen og igen. Du får stadig mulighed for at stille spørgsmål. Det bliver bare på en anden måde. Bliver der nogle spørgsmål efter det live webinar, så laver jeg et modul med spørgsmål og svar.

Har du spørgsmål til kurset, kan du altid skrive til mig på messenser. Eller sende en mail/sms eller ringe til mig 🙂