fotokursus

Fotograf og Livsdoula Fie Vandborg

Velkommen

Gravid – Fødsler – Newborn – Baby – Børn – Familier

Hvem er Fie?

Professionel og faguddannet

fotograf med speciale i portræt fotografering af:

newborn, baby, gravid, børn og familie.

Jeg har efterhånden mange års erfaring som fotograf. Allerede i 2001 fotograferede jeg ved det første bryllup. Sener begyndte jeg at fotografere børn og babyer og nu har jeg i 10 år haft min virksomhed. Min drøm har altid været at blive uddannet fotograf. Den drøm gik i opfyldelse da jeg i 2017 modtog mit svendebrev som fotograf fra Medieskolerne i Viborg. Før det var jeg uddannet Multimedie Designer med speciale i fotografisk illustration.

Fie Vandborg

Livsdoula 

Her i 2020 har jeg uddannet mig til Livsdoula, for at specialisere mig endnu mere i min målgruppe. Nemlig nybagte familier. En Doula er traditionelt set en fødselshjælper, men man kan have doularollen i mange af livets overgange.  Jeg bruger den vide jeg har fra Livsdoula uddannelsen i mine gravid og nyfødt fotograferinger og især når jeg underviser i nyfødt fotografering.

I min forretning tilbyder jeg fotografering af newborn,baby, gravid og familie samt doula ydelser og så underviser jeg i fotografi.

Hvad kan vi forvente?

Før, under og efter fotograferingen

Her under kan du klikke på fanerne og læse lidt om hvordan forløbet bliver. I juli/august 2020 er studiet flyttet i nye lokaler. Ved denne flytning kommer der et nyt worksflow. Det kan du læse mere om her under.

Undskyld vi roder

Det tager tid at få alt på plads i og omkring studiet, men det kan man heldigvis ikke se på billederne. Men når I kommer, så vil jeg gerne lige undskylde for byggerodet omkring studiet <3

Jeg forventer at være fuld ud på plads i løbet af august

Når du har besluttet dig for at bestille en fotografering hos mig, så bestiller du igennem webshoppen, kontaktformularen eller telefon: +4526237265.
Webshoppen er at foretrække da denne holder styr på antal af mulige tider i de forskellige måneder, tilladelser til evt. fremvisning af billeder samt data.

Før aftalen skal der tænke over hvilken stil du ønsker – kig rundt på billederne her eller på min Facebook side sådan at du får en fornemmelse af, hvad du fortrækker. Screenshoot et par billeder og send dem til mig, eller tag dem med på telefonen. Det er også helt okay ikke at gøre, for jeg skal nok hjælpe med at vælge farver, rekvisitter m.m på dagen.

Det du selv skal sørger for er det tøj du og din familie skal have på.

Hvis der opstår sygdom – så ring og lav en ny aftale. Jeg fotografere mange små nyfødte og babyer, så jeg ønsker ikke at få børn med feber, influenza symptomer, øjenbetændelse, forkølelse m.m i studiet. Det er heller ikke sjovt at blive fotograferet når man er syg.
Det samme gælder for fotografen, at hvis jeg er syg. Så aftales der en ny tid.

Mit job er at skabe smukke og skønne portrætbilleder. Om det er af dig selv i din graviditet, familien eller din nyfødte baby. Det gør jeg ved at guide dig og din familie. Så du behøver ikke vide hvordan du poser med din fine mave, ligger dit nyfødte barn. Det er det du betaler mig for, og det er en del af mit speciale at guider dig og din familie til de skønne og smukke billeder.

I vores atelier er der godt med plads, vi har mikroovn i køkkenet og vi har også kunde toilet. Et venteområde og udendørs areal med mulighed for at lave enkle udendørs billeder.  

Når I kommer til studiet har vi spritstation og så skal I tage skoene af eller bruge de blå futter til at tage over skoen. Mit studie er på mange måder en dagligstue hvor små børn kravler og leget på gulvet.
Hvis I skal have sko på, på billederne. Så sørg for at rengør dem hjemmefra, og hav dem med sådan at I kan skifte til dem i studiet.

I studiet er der masser af rekvisitter, tæpper og stof til nyfødt og baby fotografering. Der er masser af svøb til den nyfødte.
Tøj skal I sørger for. Her anbefaler jeg noget neutralt ensfarvet og gerne uden mønster.

Nyt studie, nyt workflow – træder i kræft i løbet af august/september 2020 

I forlængelse af fotografering i studiet ligger udvælgelses aftalen. Det betyder at I ser billederne på vores computer direkte efter fotograferingen. Her vælger I jeres favoritter og ud fra dem hvilke I ønsker at købe. 

Hvis du ikke kan lide billederne, eller barnet havde en off dag. Så kan vi lave en ny aftale til omfotografering. 
Du kan også få pengene tilbage, da jeg har tilfredsheds garanti. Ved fremvisningen godkender du billederne og garantien frafalder når de er godkendt. 
(vi kan ikke give garanti for at den nyfødte baby sover på billederne, men at de billeder vi tager er i orden)

Ved at udvælge straks efter fotograferingen, forkorter vi leveringstiden, og jeg kan nemt fortælle hvad der sker i efterbehandlingen samt rådgive i forhold til hvad I ønsker at gøre med de færdige billeder. Samt hjælpe jer med at vælge.

Når det nye workflow er kørt ind vil leveringstiden på digitale billeder være mellem 1 og 2 uger efter udvælgelses aftalen/fotograferingen.
De forskellige produkter har forskellige leveringstider da produktionstid og stedet jeg får dem fra varier.

Ved udendørs fotograferinger ligger fremvisningen på en anden dato end selve fotograferingen, med mindre du på forhånd har købt billederne digitalt, så modtager du et online galleri hvor du kan downloade billederne fra. Fra galleriet kan du tilkøbe print og produkter.
Når du modtaget galleriet frafalder garantien da der ikke ydes garanti på digitale produkter. Hvis du vil sikre dig fortrydelses ret, så lav en aftale med fremvisning hos os.

Mit mål er at skabe jer gode, smukke og fantastiske fotografier som I vil være stolte over at have hængene på vægen.

Hvad koster det?

Priser

Fotografering og produkter

60 min. i atelieret – à la carte

Passer til baby 6-9 måneder. Søskende eller familie portræt. Fine Art portræt af enkelt person. Fotoserie af graviditet. 

 • 30 min. fotografering
 • 30 min. udvælgelse i forlængelse. Her vælger du hvilket billeder I ønsker at købe. Vi har forskellige produkter både fysiske og digitale.

Pris 400 kr
Prisen er inkl. moms og dækker varme, strøm, studieleje.

60 min. “All inclusive” session

 • 30 min. fotografering
 • 30 min. udvælgelse i forlængelse. Alle de billederne du ønsker medfølger digitalt, min 20 billeder. Der medfølger også 5 Fine Art efterbehandlet billeder.

Pris: 2000kr
Ved at vælge all inclusiv ved booking, spare du 900kr

Klik her og læs mere om baby fotografering

90 min. i atelieret

Passer til lille newborn session af baby alene eller sammen med søskende. Fotoserie af graviditeten.

 • 60 min. fotografering
 • 30 min. udvælgelse i forlængelse. Her vælger du hvilket billeder I ønsker at købe. Vi har forskellige produkter både fysiske og digitale.

Pris 600 kr
Prisen er inkl. moms og dækker varme, strøm, studieleje og vask af tæpper.

90 min. “All inclusive” session

 • 60 min. fotografering
 • 30 min. udvælgelse i forlængelse. Alle de billederne du ønsker medfølger digitalt, min 20 billeder. Der medfølger også 5 Fine Art efterbehandlet billeder.

Pris: 4000kr
Ved at vælge all inclusiv ved booking, spare du 1200kr

Læs mere om newborn fotografering og bestil efter terminsdato.

Op til 240 min. i atelieret

En newborn fotografering er fagets nok sværeste fotografering, så derfor skal der afsættes meget tid. Se mere på linget her under. Passer til newborn fotografering hvor der ønskes sove billeder af baby. Her er tid til både søskende og familie billeder samt billeder af baby alene. 

 • 150 min. fotografering (60 min. buffer til amning, bleskift og tålmodighed)
 • 30 min. udvælgelse i forlængelse. Her vælger du hvilket billeder I ønsker at købe. Vi har forskellige produkter både fysiske og digitale.

Pris: 900 kr
Prisen er inkl. moms og dækker varme, strøm, studieleje og vask af tæpper.

Op til 240 min. “All inclusive” session

 • 150 min. fotografering (60 min. buffer til amning, bleskift og tålmodighed)
 • 30 min. udvælgelse i forlængelse. Alle de billederne du ønsker medfølger digitalt, min 30 billeder. Der medfølger også 10 Fine Art efterbehandlet billeder.

Pris: 6000kr
Ved at vælge all inclusiv ved booking, spare du 900kr

Læs mere om newborn fotografering og bestil efter terminsdato.

60 min session i naturen.

Lokation efter eget ønske eller fotografens foretrukne. I Fredericia området findes der mange lækre lokationer som jeg ofte bruger og kender godt.

 • 30 min. fotografering
 • 30 min. gåtur til og fra p-plads
 • Udvælgelses aftale i atelieret a 30 min. varighed 0 kr 
 • Her vælger du hvilket billeder I ønsker at købe. Vi har forskellige produkter både fysiske og digitale.

Pris 750 kr
14 dage udvælgelse i online galleri. 250 kr
Prisen er inkl. moms og dækker fotografens transporttid og klargøring af billederne.

Ekstra time herfra 400 kr pr time

Her kan du se vores aktuelle prisliste på udvalgte og mest populære produkter.

Se det her:


Aktuelle tilbud

Modeller søges

I august, september, oktober, november eller december. Søger vi modeller til gratis fotografering i vores nye lokaler.

Læs mere her!

Hvordan bestiller vi?

Tidsbestilling

Her under kan du udfylde formularen og sende en uforpligtet  forespørgsel til Fie.

Fie kan også kontaktes på telefon: +4526237265