Fotografen Fie

Mit drømmejob

Jeg tilbyder kun fotografering inden for mine favorit områder. Det er de områder, som jeg har specialiseret mig inden for.  Jeg har valgt specialer efter de områder, som gør mig glad og som jeg synes er fantastiske. Det er ikke fordi jeg aldrig laver et enkelt portræt, men jeg tilbyder dem kun i korte kampanger og i det omfang jeg har lyst. Det lyder nok lidt forkælet, at jeg som forretning fravælger opgaver. Men det skyldes ganske enkelt, at jeg ud over fotograf også tilbyder andre services som ligger mit hjerte nært.
Jeg er uddannet Reklame- og Portrætfotograf fra Medieskolerne i Viborg, Multimedie Designer og Livsdoula.

Jeg er så heldig, at jeg efter mange år har skabt den forretning, hvor jeg kan tilbyde de services, som betegner mit drømmejob.

 

Priser

Dem finder du på hver enkelt produkt

Min forretning er sat op, som en webshop hvor du køber en plads i min kalender, i en bestemt måned. På den måde er det muligt for jer, at bestille en plads i min kalender – præcis når I har besluttet jer for at bruge mig som jeres fotograf. 

På hvert produkt, kan du se priser for digitale billeder, samt print. De ligger som billeder i galleriet lige under produktets navn og pris. Klik billedet eller “Select options” for at gå til produktet.

Hos mig du køber en faguddannet fotografs service og så køber du de billeder, som du ønsker. Som digitale filer, og/eller som printede produkter.

Alle priserne er inkl. moms

Newborn

Den første kærlighed for evigt

Når et nyfødt barn sover tungt, så kan man med særlige teknikker flytte rundt og “anrette” baby i de søde fredfyldte opstillinge. Man kan ikke tvinge dem, men guide dem ind i stillingerne. Det kræver de sover og at vi har tålmodighed og tid nok. Sikkerhed for det lille er vigtigst, så nogle billeder kræver en hjælpende hånd fra mor eller far. Det kan være en støttende finger på siden af hovedet eller en “vagt” opgave, hvor du sidder tæt på baby og derved kan ligge en hånd på, hvis babys reflekser reagere, når baby fx ligger i en kurv på maven – så baby ikke hopper ud og kommer tilskade.

Vågen kan de små anrettes på ryggen og siden – svøbt så der er styr på arme og ben. Ønsker I vågne billeder, så anbefaler jeg at baby er 4-6 uger gammel ved fotograferingen, fordi her er de blevet bedre til at holde blikket.
Alle babyer er forskellige, og det er min opgave at finde ud af hvordan jeres baby finder ro under fotograferingen. Det ser meget nemmer ud end det er.

De små ved godt selv hvad de vil være med til, så det er et samarbejde mellem baby og fotografen at skabe disse skønne sovende billeder. Derfor kan eller vil alle babyer heller ikke ligge i alle de mulige opstillinger. Nogle nægter fx at ligge på maven, andre på ryggen. Nogle vil kun kigge til højre.

Jeres barn er et unikt lille menneske.

Hvordan bestiller vi tid?

Vil I være sikre på at få en tid til nyfødt fotografering, så anbefaler jeg jer, at forudbestille allerede i graviditeten. Så er I sikret en tid i kalenderen. Jeg arbejder ud fra at jeres termins dato er en termins periode, fra uge 37 til 42. Så mit system er sat op efter at termins datoen er en gættedato.

Når du forud bestiller i graviditeten skal du derfor book en tid 14 til 20 dage efter din termins datoen. Hvis du føder 14 dage før eller efter termins datoen, kan vi prøve at flytte vores aftale, så dem passer med at baby har den ønsket alder.

Også hvis forløbet ikke går som forventet, så tilpasser vi fotograferingen efter dette. Nyfødt/newborn fotografering er ret fleksibel i min kalender. Jeg skal kunne flytte rundt på kalenderen ved fx sygdom – enten hos jer eller hos mig. Skulle der ske noget, så fotograferingen ikke kan gennemføres inde for de første 6 uger efter fødslen. Så kan I, i stedet for få en baby fotografering.

Gravid

En hyldest til din krop

I en graviditet gennemgår du en fysisk og psykisk forvandling. Med en graviditets fotografering vil vi gerne forevige dette smukke øjeblik.

Jeg skaber billeder under graviditeten. Både udendørs eller i studie. Jeg anbefaler at du får dem taget imellem ugen 32 og 36 – selv om man selvfølgelig godt kan få taget billeder i 11. time.

Det kan jo komme som en pludselig indskydelse, og hvis jeg har tid i kalenderen så gør det ikke noget man er mere end 36 uger henne.
Om du vil have taget billederne i studiet eller udendørs, afhænger helt af hvad ud kan lide. Samt af årstiden du er højgravid i. Ønsker du udendørs gravid fotografering, så skal du bestille under udendørs fotografering.

 

Køb plads til gravid fotografering her:

Baby

De første milepæle


Jeg anbefaler at få baby fotograferet som 7-9 måneder gammel. Når baby kan sidde selv, men stadig ikke kravle. Når baby kan kravle, så stikker de nemlig ikke af fra fotografen. Det gør det lidt nemmer for mor og far, som har til opgave at holde baby på stedet, hvor der fotograferes.  Vi får også langt flere skarpe billeder når baby ikke har  fuld fart på. Det er selvfølgelig blot en anbefaling.

Hvad kan der forventes i de forskellige aldre?

Her kan du se lidt af, hvad du kan forvente af baby på de forskellige alders trin igennem det første år. Set i forhold til fotograferingen.

Baby 2 – 3 måneder
Baby kan ligge på ryggen og siden. Nogle babyer kan baby holde hovedet selv og ligge på maven med lidt hjælp til at løfte sig lidt op.

Baby 4 – 5 måneder
Baby kan nu ligge godt på maven og holde hovedet stabilt. Så baby fx kan ligge som i kurven på billedet her over.

Baby 7 – 9 måneder
Baby kan sidde selv, måske ikke helt uden støtte. Men den har vi en løsning på. Baby kan komme op i kravle position. Vi vil helst fotografere før de kravler – men kun fordi de så vil kravle væk fra opsætningen.  Fødderne kan helt sikkert komme i munden og der rulles sikkert gerne rundt.
I denne alder er et skumbad med vandplask tit et hit.

Baby fylder 1 år
Skal årsdagen fejres med en fotografering hvor baby måske kan stå, eller gå selv. Blive fascineret af balloner eller sæbebobler.
Der kan laves en Smash the cake fotografering – eller en frugt fest hvis kage er for meget af det søde.

 

Køb plads til baby fotografering her:

Udendørs

Forår, sommer, efterår og vinter.

Lad naturen danne rammer om jeres børns fotografering. Det giver en frihed og plads til lidt større armbevægelser.

Her under kan du se mine udendørs produkter. De er opdelt over mine lokationer. Priserne på de forskellige lokationer, varierer efter den tid jeg skal bruge på opgaven. Da lokationerne ligger forskellige steder, er priserne forskellige.

Køb plads til udendørs fotografering her:

Gavekort

Du kan købe eller ønske et gavekort

Et gavekort kan bruges til fotografering, doula ydelser og kurser.

Køb et gavekort her:

Copyright © Fotograf Fie Vandborg

Telefon: +4526237265
Træffes bedst mandag til fredag:
16:00 – 19:00

Fotograf Fie Vandborg
Bovballe Møllevej 111B
7000 Fredericia
Cvr-nr: 28015674