Jeg underviser fordi jeg synes det er fedt at se mennesker udvikle sig. Da jeg vokset op fik jeg af skole, og jobkonsulenter ved kommunen af vide, at fotograf, det kan man ikke leve af.
Bevares, det var også i den analog til med film og fremkaldelse i mørke kammeret. Men der gik ikke mange år før alle fik råd til et digital kamera, og nu har så godt som alle et kamera. Mulighederne for at være fotograf har, aldrig været større. Du behøver ikke ville leve af at være fotograf, for at dyrke fotografiet og udvikle dig som fotograf.

Jeg har taget fotograf uddannelsen, fordi jeg ville have det bedste med mig og fordi det var min barnedrøm – at blive fotograf. Jeg har lært til mig, så jeg også kan lære fra mig.
Jeg tilbyder derfor kurser i Photoshop og udendørs og nyfødt fotografering.

Newborn


Newborn/nyfødt kurser og uddannelses forløb

I 2019/2020 har jeg kørt et 1-årig uddannelsesforløb, for fotografer der ønsker at lære kunsten, at fotografere nyfødte i den moderne newborn stil. Vi er nu halvvejs igennem og jeg har lært en masse som jeg har bygget de 2 kursus forløb efter.
Det er et meget fleksibelt forløb, så vi kan ligge fokus på det du ønsker at blive skarp på. Forløbet er derfor opdelt i undervisning hvor du skal møde op og arbejde i praksis, og digital undervisning du kan se hjemme. Den digitale undervisning har du adgang til forevig, så du kan gense den så mange gange du ønsker.
Selv om det er digital undervisning, har du stadig mulighed for at stille spørgsmål. Det gør du i min lukkede gruppe kun for de som har taget nyfødt kursus hos mig.

Der er således 2 muligheder for at komme på kursus i nyfødt fotografering. Begge muligheder er individuel undervisning på kursus/workshop dagene. Altså, dig, mig og baby. Selvfølgelig også babys mor og far. Fordi kurset er individuelt starter vi efter aftale med de enkle fotografer. Der er dog begrænsning på, hvor mange kursister der kan være i gang samtidig.


Udendørs workshop og online undervisning

Jeg er ved at flytte undervisningsplatform og så snart den er flyttet vil du her kunne se mit online fotokursus.


 

Min faglige baggrund

Hjemmesiden her har jeg haft siden 2007 hvor jeg begyndte at fotografer som seriøs hobby fotograf ved siden af jeg gik i skole og tog uddannelse. I 2010 blev jeg registreret med cvr nr og gik lidt mere seriøst efter at bygge en forretning. Stadig samtidig med jeg tog uddannelse. Mit drøm var at blive fotograf, og selv om jeg ikke gik direkte til fotograf uddannelsen, så fik jeg den i 2017. Jeg har altid gerne ville undervise i fotografi, så derfor var det også vigtigt for mig, at få fotograf uddannelsen.
Ud over at jeg er faguddannet fotograf ved Medieskolerne i Viborg, så er jeg også uddannet Multimediedesigner ved IBA i Kolding – med speciale i fotografisk illustration. I efteråret 2018 tog jeg et semester på pba innovation og entreprenørskab på UCL i Odense. Med den hensigt at bygge en virksomhed hvor jeg kunne undervise og fotografer, det jeg har lyst til. Jeg fik kun et semester, da mit liv i starten af januar 2019 to en uventet drejning.

Jeg blev tvunget til at træffe nogle andre valg i mit arbejdsliv, og det har medført at jeg nu har drømmeopsætningen på min forretning – som byder på lidt af vært.
I januar 2020 tog jeg hul på et nyt kapitel, med fokus på de små mennesker, og deres mødre. Jeg begyndte på en uddannelse til Livsdoula. Jeg kan godt forstå hvis du tænker – a hva for en… En Doula er en professionel fødselshjælper, som blandt andet er mental støtte for den fødende kvinde. Men også før og efter fødslen. Det er en uddannelse, hvor jeg nørder med viden om nybagte familier, og det er guld vær i mit arbejde som nyfødtfotograf, og som underviser i nyfødt fotografering.

Men er det relevant for mine andre kurser?

Måske ikke for Photoshop, det er et værktøj som er, som det er – til de opdatere og laver om. Måske heller ikke lige når det handler omlysteknik.
Eller til de udendørs workshops. Men det gør jo ikke, at jeg glemmer alt det andet jeg også laver i min forretning.

Min faglige baggrund er både teknisk og snart også mere menneskeligt – og det går ret godt hånd i hånd når jeg ud over, at fotografere en masse lækre babyer, gravide og familier også underviser i mine ynglings discipliner.
Nyfødt fotografering, udendørs fotografering og Photoshop.

Er det ikke fantastisk, at vi lever i en tid hvor vi kan sammensætte lige præcis det job, som indeholder det vi godt kan lide at lave? Og vi kan dygtiggøre os lige så meget og længe vi vil. Jeg synes det er fantastisk, at lære nyt og jeg elsker at lære fra mig.

Åbningstider

Kun åben efter aftale

Telefon tid:
Bedst mandag til torsdag 16:00 til 19:00
Skal du bruge fotograf til akut situation, fx fødsel, kan du ringe 24/7

Kustrupvej 27
5500 Middelfart

CVR-nr: 28015674
Tlf: 26237265