Doula og Fotograf

Fødselsfotografering

Fie Vandborg

Jeg tilbyder fødselsfotografering til jer der ønsker at få foreviget oplevelsen. En fotografering under denne intime og meget private omstændigheder, er altid planlagt ud fra jeres ønsker til hvad jeg skal fotografere. Nogle familier ønsker det hele og har ingen grænser, mens andre kun ønsker billeder der kan vises til svigermor. 

En fødselsserie er med til at huske jer på oplevelsen og vedligeholde den lykkefølelse der rammer når baby ligges op på maven. Det kan også blive jeres vigtigste værktøj til efterbearbejdningen at oplevelsen. 

Hvorfor jeg fotografere til fødsler?

Mor fortjener at opleve

fødslen uden smerte, og billeder er den bedste måde at gense fortællingen. Din fødselshistorie betyder noget for dig. Vores minder holdes i live med fotografiet. Fødslen af vores børn er en af de største oplevelser vi skal igennem. For nogen er det dybt traumatiserende og for andre en enestående lykkerejse – i begge tilfælde, og alle der imellem. Kan billederne være med til at du kan finde ro til at overvinde traumet, genopleve lykkerejsen – eller bare fortælle historien for dig selv, din mand og børn.

Du kender først din fødselshistorie, efter fødslen. Med en fødselsfotografering får du dokumenteret din livs unikkeste fortælling.

Fotografering under fødslen

Denne løsning sikre I jer tiden til jeres fødsel. Fra 2 uger før terminsdatoen til baby er født. Det betyder at jeg i denne periode ikke kan rejse ud af landet eller tage på besøg længere væk end at jeg kan være hos jer inde for 1½-2 timer.

  • I får en samtale før fotograferingen, hvor vi aftaler jeres “skud liste” som er de øjeblikke i særligt ønsker og dem som i absolut ikke ønsker.
  • Fotograferingen til fødslen om det er 3 eller 10 timer.
  • Efterbehandling af billederne
  • Efterfødsels samtale hvor jeg personligt udlevere billeder til jer. Selv om jeg er med som en flue på vægen, så har jeg jo stadig været en del af jeres fødselshistorie. Så ved denne samtale får vi rundet det meget personlige samarbejdet af.

Jeg behandler jeres billeder fortroligt og fremviser ingen billeder uden jeres accept. Jeg spørger ved første samtalen om I ønsker at vise nogle af billederne frem, hvis I siger nej. Så spørger jeg ikke igen, men I må godt sige – dette billede må du godt bruge.
I må ikke føle jer presset til, at skulle vise nogle af disse billeder frem, for det er ikke derfor jeg tilbyder denne service.

I får alle billederne som digital fil, disse er gennemgået i en efterbehandlingsprocess hvor der tages højde for sygehus personale der ikke ønsker at være på billeder m.m.
Billederne leveres i sorthvid, og enkle i farve.

Pris 9.500kr

Der betales et depositum på 5000kr og resterende betales 2 uger før termin.

Opdeling af betaling. Jeg tilbyder en afdragsordning på 9 x 1000kr som køre automatisk og skal betales med kreditkort. 
Beløbet 500kr betale ved oprettelsen.

 

Tilkøb af nyfødt fotografering

Ønsker I også fotografering af baby i alderen 1 til 6 uger, kan I kombinere en fødselsfotografering. Denne kan enten være hjemme hos jer i forlængelse af efter fødselssamtalen eller hos mig.

Pris inkl. nyfødt fotografering 12.500kr

Opdeling af betaling. Jeg tilbyder en afdragsordning på 12 x 1000kr som køre automatisk og skal betales med kreditkort. 
Beløbet 500kr betale ved oprettelsen. Afbetalingen begynder når aftalen er lavet.

Hvad nu hvis?

Noget af det en professionel gør, er at i tale sætte – hvad nu hivs. Et tungt afsnit, men nødvendigt. Vi ligger blødt og ikke så alvorligt ud.

Hvis vi ikke når, at få dig med?

Når der sker tegn på at fødslen kan være på vej. Fx hvis slimproppen går. Så sender du mig en sms. Når du får den første – de første veer, også de uregelmæssige veer. Så skal I ringe til mig, også hvis kl. er 3 om natten. Så jeg kan gøre klar til at køre mod sygehuset eller hjem til jer. Hvis vi har aftalt jeg er med under hele forløbet, så står jeg op og kommer hjem til jer.

Prisen er den samme om det tager 2 timer eller 24 timer.

Hvis baby fødes spåntant i hjemmet lynhurtigt efter de første veer, så kommer jeg stadig med jer og dokumentere den fødselshistorie det er, den måde at føde på, bliver jo jeres historie.

Hvis du ikke kan alligevel?

Hvis jeg er syg, når fødslen går i gang og derfor ikke kan komme, så tilbagebetales betalingen.
Udelukkelse af flere på fødestuen end far. Ender vi i en situation hvor statsministeriet og sundhedsæsnet begrænser antallet af pårørende og privat hyret hjælpere. Tilpasses betaling til den enkle situation vi står I, og beløbne for ikke udførte services udbetales. 

Akutte situationer 

En fødsel kan ende i et kejsersnit, og noget gange får fotografen ikke adgang til operationsstuen. Sker dette så bliver jeg til I kommer ud fra denne og fotografere jer og baby. Jeg tilpasser mig den akutte situation vi står I.

Hvis det værste skulle ske

Vi tør ikke tænke tanken, men en sjælden gang imellem er en baby ikke levedygtig eller dets hjerte stoppe med at slå i maven. Et sådan traume er selvsagt ubærligt. Ender I i en sådan situation tager jeg heller ikke betaling, hvis I derfor ikke ønsker fotografering under forløbet. Jeg vil dog anbefale jer at fotografere forløbet og jeres englebarn. Så I efterfølgende kan bearbejde det dybe traume det er at miste et barn.

Fotografering af engle børn

Af min dybeste medfølelse tilbyder jeg gratis at komme ud og skabe jer nogle smukke billeder af jeres lille barn. Selv et barn I ikke får lov at se vokse op, er et barn der foreviget er en del af jeres historie.
Og I må gerne kunne gense det barn i smukke professionelle portrætter, som i kan vise frem og tale om jeres barn. Måske tager det lang tid før I bliver klar, til at se billederne. Men når I bliver klar, så har I disse smukke minder fra den eneste tid I fik med jeres barn. Jeg tilbyder dette frivilligt og skal på ingen måde tjene penge på dette. Står I eller nogen I kender i denne ubærlige situation. Så ring til mig så gør jeg hvad jeg kan for at hjælpe.

Mit telefon nr: 26237265   (24/7 kan du ringe hvis du står i denne situation)

 

Book nyfødt
fotografering i
graviditeten

Tiden er fleksibel og tilpasses den

endelige fødselsdato

Fotograf Fie Vandborg

Højrupvej 6, Taulov
7000 Fredericia

CVR-nr: 28015674
Tlf: 26237265