KÆRLIGHED

Billeder holde vores
minder friske i erindringen.

Efter mange år hvor jeg har arbejdet som newborn fotograf, har jeg nu udvidet med en Livsdoula uddannelse. En Doula er en privat fødselshjælper. Jeg har med andre ord nørdet ekstra meget med familieforøgelsen. Det er mit “Et øjeblik foreviget” koncept udsprunget af.

Jeg vil give jer den første tid for evigt. Det vil jeg gerne gøre med de bedste forudsætninger for at arbejde med jer som nybagt familie. Om I blot ønsker de kære newborn poseret billeder, eller et forløb med fødselsforberedelse, billeder og barselspleje.

Jeg vil give jer et forløb hvor I trygt kan glide ind i den nye rolle eller blot få foreviget den aller første tid.

Book nyfødt
fotografering i
graviditeten

Tiden er fleksibel og tilpasses den

endelige fødselsdato

Fotograf Fie Vandborg

Kustrupvej 27
5500 Middelfart

CVR-nr: 28015674
Tlf: 26237265