Livsdoula

Postpartum doula og livsstøtte

Som postpartum doula støtter jeg familier efter baby er født. Det kan være i et forløb der starter før fødslen, hvor tiden efter fødslen planlægges. Med en lille ny baby er det vigtigt at have ro til at skabe en god amning og tilknytning. Jeg tilbyder også særlige forløb til mødre som har oplevet traumer i forbindelse med graviditet, fødsel og barsel. Både i en til en forløb og i grupper.  Livsstøtte er for dig, som har brug for en støttende ledsager. Fx igennem et sygdomsforløb eller forløb efter et traume. Som livsdoula støtter jeg dig i at holde overblikket over situationen. Ikke som psykolog men som medmenneske.

Et forløb starter altid med en uforpligtende samtale enten ved fremmøde hos mig, eller online.

Ønsker du en samtale om et doula- eller livsstøtte forløb kan du ringe til mig på:
26237265

Før- og efterfødselsforløb

Støtte til den nybagte familie

Tillid er det vigtigste element for vores samarbejde. Det er også vigtig for jer mor og far imellem. Før fødslen skal vi omkring forberedelse til hele forløbet, graviditet, fødsel og efter fødslen. Med mine godt 10 års erfaring som newborn fotograf er mit speciale at aflæse, og forstå baby på rekordtid. Den erfaring kan I trække på, hvornår det skal være. Så står I kl 12 om natten med en rask baby, som ikke kan finde ro. Eller har søvnløsheden taget magten over jer. Så kan I ringe og få vejledning og råd til lige den situation I står i. Også kl 2 om natten. Næste besøg kan også fremrykkes så jeg fx kan sidde ved den lille mens mor og far får sovet et par timer.

Jeg tilbyder den omsorg og tryghed alle nybagte familier fortjener at have adgang til. Det handler ikke om at irettesætte og lære jer at være forældre på en bestemt måde. Det handler om at skabe tryghed omkring jer, sådan at der I jeres hjem skabes nogle rammer hvor I kan vokse til de fantastiske forældre I allerede er.

 

Copyright © Fotograf Fie Vandborg

Telefon: +4526237265
Træffes bedst mandag til fredag:
16:00 – 19:00

Fotograf Fie Vandborg
Bovballe Møllevej 111B
7000 Fredericia
Cvr-nr: 28015674