Den nyfødte baby

Lad os give jer den første tids forelskelse for evigt. Vores børn bliver så hurtigt store og vores forelskelse bliver til det største kærlighed i vores liv.

Vi skaber stilrene, moderne og tidløse portrætter af jeres nyfødte barn. Billederne skabes i samarbejde med det lille menneske. Selv om det ser ganske enkelt og nemt ud, så skal en nyfødtfotograf arbejde med tålmodighed, ro og helt særlige teknikker. En nyfødtfotograf skal ud over at have styr på det fototekniske, kende til sikkerhed – så den lille aldrig er i risiko for at komme tilskade.

Alle nyfødte kan ikke ligge i alle ”poses” og ikke alle nyfødte kan lide at ligge på fx uld. De er små unikke mennesker, med vilje og personlighed. Alt dette er noget fotografen først ved under selve nyfødt fotograferingen. Vi fotografere nyfødte fra de er 1 uge til de er 6 uger – det er vores speciale og vi fotografere mange. Så tro ikke, at der ikke kan laves smukke og skønne billeder af jeres baby, bare fordi han/hun er blevet 3 eller 5 uger.

Book jeres fotografering allerede i graviditeten, så er I sikker på at få en tid tidligt efter fødslen. Har I lige født, er I altid velkommen til at ringe og høre om vi har tid i kalenderen. Her under kan på billederne klikke ind booke en tid direkte igennem webshoppen. På den måde kan vi klare alle formalier i forhold til samtykke til behandling af data. Men husk, I kan altid ringe/sms på 26237265 gerne i tidsrummet 17:00 til 20:00


“A la carte” fotografering.

Ved denne fotografering betales selve fotograferingen og der tilkøbes en billedpakke. Du kan se billedpakkerne her. Billederne skal udvælges samme dag som fotograferingen. Eller I ved fotograferingen skal købe en af billedpakkerne og så kan I få et online webgalleri hvor I kan udvælge jeres digitale billeder samt print.

Find jeres terminsmåned og forudbestil her:


“All inclusive” fotografering.

Med vores “All inclusive” fotografering får du fotograferingen og alle billeder som digital fil. Her efter kan du tilkøbe printede billeder på forskellige papirtyper, samt på lærred. Du betaler et depositum ved bestilling og resten til fotograferingen. Det gøres når du har godkendt billederne lige efter fotograferingen.

Find den session som passer jer, og forudbestil jeres terminsmåned.


Giv et gavekort i barselsgave

Med et gavekort til en nyfødt fotografering, giver I en barselsgave der vil skabe glæde for mor og far – i al evighed vil de kunne mindes deres lille guldklumps start på livet. I giver dem et øjebliks evighed – fyldt med kærlighed.

Gavekort til nyfødt fotografering

Baby fotografering.