Vi anbefaler at få taget billeder af baby i følgende aldersgrupper, fordi det er vores erfaring af disse giver gode variationer i billederne. Alder på baby er vejledende. Babys udvikling er individuelt. På billedet herunder kan du se en babypige som nyfødt, 3 og 6 måneder gammel.

Baby 2 – 3 måneder
Baby kan ligge på ryggen og siden. Nogle babyer kan baby holde hovedet selv og ligge på maven med lidt hjælp til at løfte sig lidt op.

Baby 4 – 5 måneder
Baby kan nu ligge godt på maven og holde hovedet stabilt. Så baby fx kan ligge som i kurven på billedet her over.

Baby 7 – 9 måneder
Baby kan sidde selv, måske ikke helt uden støtte. Men den har vi en løsning på. Baby kan komme op i kravle position. Vi vil helst fotografere før de kravler – men kun fordi de så vil kravle væk fra opsætningen.  Fødderne kan helt sikkert komme i munden og der rulles sikkert gerne rundt.
I denne alder er et skumbad med vandplask tit et hit.

Baby fylder 1 år
Skal årsdagen fejres med en fotografering hvor baby måske kan stå, eller gå selv. Blive fascineret af balloner eller sæbebobler.
Der kan laves en Smash the cake fotografering – eller en frugt fest hvis kage er for meget af det søde.

Kun en anbefalede alder

Herunder kan du klikke dig ind på babyfotografering og læse mere om mit All inclusive produkt til babyer fra 2 måneder. Jeg anbefaler at vente med fotograferingen til baby som min. har godt styr på at løfte hovedet og skuldre op, når baby ligger på maven. Fordi så får vi lidt mere variation i billederne.

Tidsbestilling til baby fotografering

Her under kan du klikke ind på min booking kalender for tidsbestilling af baby fotografering.